Βασ. Παύλου 65, 166 73,  Βούλα  210 89.93.800  ssymeonidou@skinclinic4you.gr

prosopo-sxima

Συχνά μας απασχολούν θέματα που αφορούν το σχήμα του προσώπου μας είτε αυτά είναι φυσικές ασυμμετρίες λόγω κατασκευής ή κάποιου ιατρικού προβλήματος, είτε είναι αποτέλεσμα της φυσιολογικής γήρανσης του οργανισμού.

Άδεια μάγουλα

Καθώς μεγαλώνουμε χάνουμε το φυσιολογικό λίπος που υπάρχει στο πρόσωπο μας, τα μάγουλα μας «αδειάζουν» και το πρόσωπο μας «βαραίνει» αποκτώντας μεγαλύτερο όγκο προς τα κάτω στη γνάθο. Την ανάγκη της αποκατάστασης του όγκου στα μάγουλα έρχεται να καλύψει η εφαρμογή των εμφυτευμάτων υαλουρονικού οξέος και η χρήση νημάτων. Σε άλλες περιπτώσεις απλά θέλουμε να τονίσουμε λίγο τα ζυγωματικά μας, γεγονός που επιτυγχάνεται με την έγχυση εμφυτευμάτων υαλουρονικού οξέος με ειδική τεχνική.

 

Σχετικές Θεραπείες

 

Περίγραμμα και όγκος χειλιών

Ένα πρόβλημα που απασχολεί πολλούς από εμάς, είναι ότι καθώς μεγαλώνουμε τα χείλη μας χάνουν σταδιακά τον όγκο τους. Το άνω χείλος χαλαρώνει και γίνεται πιο λεπτό, ενώ εμφανίζονται σιγά σιγά λεπτές γραμμές γύρω από τα χείλη, γνωστές και σαν γραμμές του «καπνιστή». Σε άλλες περιπτώσεις θέλουμε απλά να «τονίσουμε» τα χείλη μας να φαίνονται πιο ζουμερά και ενυδατωμένα. Για να πετύχουμε βελτίωση στα χείλη μας χρησιμοποιούμε κυρίως εμφυτευμάτα υαλουρονικού οξέος.

 

Σχετικές Θεραπείες

 

Οβάλ προσώπου (χαλάρωση)

Συνήθως μετά τα 40 αρχίζουν να μας απασχολούν θέματα που έχουν να κάνουν με το σχήμα του οβάλ του προσώπου. Αρχίζουν να γίνονται εμφανή τα πρώτα σημάδια της χαλάρωσης (doggy ears), τα οποία μπορούν να αντιμετωπιστούν στην περιοχή αυτή με τη χρήση βοτουλινικής τοξίνης (Βοτουλινική τοξίνη,dysport, bocouture), των εμφυτευμάτων υαλουρονικού οξέος,των νημάτων και ειδικων συστημάτων για σύσφιξη όπως το ST και το RF.

 

Σχετικές Θεραπείες

 

Γραμμές γύρω από τη μύτη (ρινοπαρειακές) και γραμμές πικρίας (ή μαριονέτας)

Πολύ συχνά απασχολούν οι ρινοπαρειακές αύλακες καθώς και οι γραμμές που κατεβαίνουν από τις γωνίες του στόματος προς τα κάτω στο πηγούνι και λέγονται γραμμές μαριονέτας. Πολύ αποτελεσματικές θεραπείες για την αποκατάσταση τους αποτελούν τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος και τα νήματα.

 

Σχετικές Θεραπείες

 

Άδειο πηγούνι

Καθώς μεγαλώνουμε το πηγούνι μας έχει την τάση να «μπαίνει προς τα μέσα». Όταν αποκαταστήσουμε τον «χαμένο» όγκο του αμέσως φαινόμαστε πιο φρέσκοι. Με ειδικές τεχνικές μπορούμε να «γεμίσουμε», να «μακρύνουμε», να «γυρίσουμε» προς τα μέσα ή να τετραγωνίσουμε (στην περίπτωση των ανδρών) το πηγούνι, γεγονός που συμβάλλει σημαντικά στην βελτίωση της εμφάνισης μας, προσδίδοντας πιο νεανική όψη. Αυτό επιτυγχάνεται με τη χρήση εμφυτευμάτων υαλουρονικού οξεός που εφαρμόζονται με ειδικές τεχνικές.

 

Σχετικές Θεραπείες

 

Χαλάρωση προσώπου / λαιμού

Η χαλάρωση του δέρματος απασχολεί όλους μας. Το βασικό της αίτιο είναι η μείωση της ποσότητας και η μεταβολή της ποιότητας του κολλαγόνου και της ελαστίνης του, ουσιών υπεύθυνων για την διατήρηση της υγρασίας, της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας του δέρματος. Αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές προκλήσεις για τον δερματολόγο, ο οποίος καλείται να εφαρμόσει διάφορες μη χειρουργικές τεχνικές για την αντιμετώπιση του.

 

Σχετικές Θεραπείες

 

end faq

 

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να ορίσουμε μια προσωπική συνάντηση με τη γιατρό

Please type the characters shown

 

 

Μαρτυρίες ασθενών

 

…και διαβάστε πρώτοι όλα τα άρθρα και τις εξελίξεις από το παγκόσμιο περιβάλλον της Δερματολογίας και της Αισθητικής Ιατρικής


Εμείς

Η κλινική μας αποτελεί πρότυπο λειτουργίας και παροχής ιατρικών υπηρεσιών. Η φιλοσοφία μας είναι η εφαρμογή των πιο σύγχρονων ιατρικών μεθόδων, οι οποίες εξασφαλίζουν ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα και είναι ειδικά προσαρμοσμένες στο φύλο, την ηλικία και τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ασθενούς.

 

Βρείτε μας στα Social Media

 

Επικοινωνία με το ιατρείο μας

ssymeonidou@skinclinic4you.gr

210 89.93.800

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Τρίτη 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Τετάρτη 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Πέμπτη 9:30 - 16:00
Παρασκευή 9:30 -13:30
17:30 -21:00

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την άρτια λειτουργία της και για μια καλύτερη και πιο εξατομικευμένη υπηρεσία στους χρήστες. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα, αυτό θα αποτελέσει την συναίνεση σας στη χρήση των cookies.