Βασ. Παύλου 65, 166 73,  Βούλα  210 89.93.800  ssymeonidou@skinclinic4you.gr

soma-ragades

Οι ραγάδες είναι γραμμοειδής κόκκινες ή λευκές αυλακώσεις στην επιφάνεια του δέρματος. Πρόκειται για μια μορφή ατροφικών ουλών που δημιουργούνται λόγω της έντονης και απότομης διάτασης του δέρματος.

Από τι προκαλούνται οι ραγάδες;

Οι ραγάδες προκαλούνται:
• Από απότομη αύξηση ή απώλεια βάρους.
• Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
• Κατά την γρήγορη ανάπτυξη στους εφήβους.
• Από λήψη ορισμένων φαρμάκων π.χ. κορτιζόνη.
• Σε διάφορες ορμονικές διαταραχές π.χ. σύνδρομο Cushing’s.

Ανάλογα με το χρώμα τους διακρίνονται σε νέες (κόκκινες ραγάδες) και παλιές (λευκές ραγάδες).

Πώς μπορούν να βελτιωθούν οι ραγάδες;

• Με τη χρήση ειδικών συστημάτων Nd-Yag και Fractional laser, τα οποία αντιμετωπίζουν τις ερυθρές και λευκές ραγάδες, βελτιώνοντας το χρώμα και την υφή τους. Κατά την εφαρμογή τους προκαλείται μια ενόχληση που ποικίλει (ανάλογα με το είδος του laser) από ήπια αίσθηση θερμότητας, ελαφρύ τσούξιμο ως πιο έντονη αίσθηση θερμότητας.
• Με συνδυασμό χρήσης Dermapen και μικροεγχύσεις ειδικών θεραπευτικών ουσιών ή ακόμα και αυτόλογης θεραπείας με πλάσμα εμπλουτισμένο με αιμοπετάλια (ACR). Με τις μεθόδους αυτές κινητοποιείται ο οργανισμός για παραγωγή κολλαγόνου.
Για την εφαρμογή τους προηγείται η χρήση αναισθητικής κρέμας.

Συνήθως χρησιμοποιούμε συνδιασμό των διαφόρων τεχνικών για καλύτερα αποτελέσματα. Η γιατρός θα προτείνει την πιο κατάλληλη θεραπεία για την περίπτωση σας.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Ο αριθμός των απαιτούμενων συνεδριών εξατομικεύεται ανάλογα με το είδος και την "παλαιότητα" των ραγάδων.

Ποιό είναι το αναμενόμενο αποτέλεσμα;

Περιμένουμε βελτίωση της υφής και του χρώματος του δέρματος. Η ανταπόκριση της θεραπείας είναι εξατομικευμένη. Γενικά οι πρόσφατες κόκκινες ραγάδες ανταποκρίνονται πολύ καλύτερα και γρηγορότερα στις θεραπείες.

 

end faq

 

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να ορίσουμε μια προσωπική συνάντηση με τη γιατρό

 

 

Μαρτυρίες ασθενών

 

…και διαβάστε πρώτοι όλα τα άρθρα και τις εξελίξεις από το παγκόσμιο περιβάλλον της Δερματολογίας και της Αισθητικής Ιατρικής


Εμείς

Η κλινική μας αποτελεί πρότυπο λειτουργίας και παροχής ιατρικών υπηρεσιών. Η φιλοσοφία μας είναι η εφαρμογή των πιο σύγχρονων ιατρικών μεθόδων, οι οποίες εξασφαλίζουν ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα και είναι ειδικά προσαρμοσμένες στο φύλο, την ηλικία και τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ασθενούς.

 

Βρείτε μας στα Social Media

 

Επικοινωνία με το ιατρείο μας

ssymeonidou@skinclinic4you.gr

210 89.93.800

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Τρίτη 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Τετάρτη 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Πέμπτη 9:30 - 16:00
Παρασκευή 9:30 -13:30
17:30 -21:00

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την άρτια λειτουργία της και για μια καλύτερη και πιο εξατομικευμένη υπηρεσία στους χρήστες. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα, αυτό θα αποτελέσει την συναίνεση σας στη χρήση των cookies.