Βασ. Παύλου 65, 166 73,  Βούλα  210 89.93.800  ssymeonidou@skinclinic4you.gr

prosopo-sxima

Πρόκειται για μία νέα θεραπεία για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης της επιδερμίδας, της βελτίωσης του δερματικού τόνου, της υφής και της ενυδάτωσης του δέρματος σε πρόσωπο, λαιμό, χέρια στην έσω επιφάνεια των βραχιόνων (μπράτσα), και κοιλιά.

Τι είναι το profhilo;

Το profhilo είναι ένα νέο προιόν υαλουρονικού οξέος με μία από τις υψηλότερες συγκεντρώσεις σε υαλουρονικό (64mg/2ml). Πρόκειται για ένα σταθεροποιημένο υβριδικό σύμπλεγμα υψηλού (Η-ΗΑ) και χαμηλού (L-HA) μοριακού βάρους υαλουρονικού οξέος που παρασκευάζεται με μια ειδική πατενταρισμένη τεχνολογία χωρίς την προσθήκη διασυνδεδεμένων χημικών παραγόντων (NAHYCO® HybridTechnology). Αυτό το καθιστά ένα προϊόν με μοναδικά χαρακτηριστικά : Διαχέεται εύκολα μεσα στο δέρμα ενισχύοντας την ελαστικότητα και την καλή λειτουργία των κερατινοκυττάρων, των ινοβλαστών και των λιποκυττάρων και οδηγεί σε μια αναδιαμόρφωση των ιστών σε πολλαπλα επίπεδα δίνοντας ένα lifting effect (Bioremodeling). Είναι επίσης πολύ καλά ανεκτό από τους ασθενείς.Έτσι δεν είναι απλά ένα booster αλλά συμβάλλει σημαντικά στην σύσφιξη και στην ανόρθωση των ιστών.

Τι επιτυγχάνει η θεραπεία profhilo;

• Ανόρθωση (lifting effect).
• Βελτίωση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας του δέρματος.
• Βελτίωση του δερματικού τόνου και της υφής της επιδερμίδας.
• Ενυδάτωση και λάμψη.

Που εφαρμόζεται;

Εφαρμόζεται σε πρόσωπο, λαιμό, χέρια στην έσω επιφάνεια των βραχιόνων (μπράτσα), κοιλιά.

Πως εφαρμόζεται;

Το profhilo εφαρμόζεται με μια συγκεκριμένη τεχνική (BAP) σε 5 σημεία στην κάθε πλευρά του προσώπου και σε 10 σημεία στην περιοχή του λαιμού.
Η θεραπεία είναι ασφαλής, ανώδυνη, χωρίς χρόνο αποθεραπείας. Μπορεί να υπάρχουν μικρά οιδήματα στα σημεία της έγχυσης τα οποία αποκαθίστανται σύντομα.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Προτείνουμε δύο συνεδρίες (μία συνεδρία κάθε 4 εβδομάδες). Ίσως χρειαστεί και μια τρίτη συνεδρία σε περιοχές όπως ο λαιμός ή το σώμα.Συνιστάται συντήρηση του αποτελέσματος συνήθως στους έξι μήνες.

Υπάρχουν αντενδείξεις;

Η θεραπεία με profhilo αντενδείκνυται σε:

• Ασθενείς που λαμβάνουν αντιπηκτική αγωγή
• Ιστορικό αυτοάνοσων νοσημάτων.
• Στην κύηση και στην γαλουχία.

Η θεραπεία profhilo συνδυάζεται με άλλες θεραπείες;

Συνδυάζεται με όλες τις θεραπείες αντιγήρανσης.

end faq

  

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να ορίσουμε μια προσωπική συνάντηση με τη γιατρό

 

 

Μαρτυρίες ασθενών

 

…και διαβάστε πρώτοι όλα τα άρθρα και τις εξελίξεις από το παγκόσμιο περιβάλλον της Δερματολογίας και της Αισθητικής Ιατρικής


Εμείς

Η κλινική μας αποτελεί πρότυπο λειτουργίας και παροχής ιατρικών υπηρεσιών. Η φιλοσοφία μας είναι η εφαρμογή των πιο σύγχρονων ιατρικών μεθόδων, οι οποίες εξασφαλίζουν ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα και είναι ειδικά προσαρμοσμένες στο φύλο, την ηλικία και τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ασθενούς.

 

Βρείτε μας στα Social Media

 

Επικοινωνία με το ιατρείο μας

ssymeonidou@skinclinic4you.gr

210 89.93.800

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Τρίτη 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Τετάρτη 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Πέμπτη 9:30 - 16:00
Παρασκευή 9:30 -13:30
17:30 -21:00

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την άρτια λειτουργία της και για μια καλύτερη και πιο εξατομικευμένη υπηρεσία στους χρήστες. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα, αυτό θα αποτελέσει την συναίνεση σας στη χρήση των cookies.