Βασ. Παύλου 65, 166 73,  Βούλα  210 89.93.800  ssymeonidou@skinclinic4you.gr

topiko-paxos

Η σύσφιξη με BBL Skin-tyte είναι μια σύγχρονη , μη επεμβατική θεραπεία αποκατάστασης της ελαστικότητας του δέρματος. Δρα εκ των έσω, διεγείροντας τους ινοβλάστες στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος να παράγουν κολλαγόνο. Η παραγωγή αυτή συνεχίζεται ακόμα και για μήνες μετά το πέρας της θεραπείας, ενισχύοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται η θεραπεία;

• Στο πρόσωπο
• Στο λαιμό
• Στο Decolte
• Στους βραχίονες
• Στους γλουτούς
• Στην κοιλιά
• Στους μηρούς

Είναι επώδυνη η θεραπεία;

Επειδή η θεραπεία δρα στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, την καθιστά ελαφρά επώδυνη. Ο πόνος είναι στιγμιαίος και συνήθως καλά ανεκτός μετά τη χρήση αναισθητικής κρέμας.

Πώς είναι το δέρμα μου μετά το τέλος της συνεδρίας με BBL Skin-tyte (Sciton);

Το δέρμα μετά τη θεραπεία είναι ελαφρά κόκκινο. Η ερυθρότητα αυτή διαρκεί το πολύ δύο ώρες και μετά αποκαθίσταται πλήρως.

Πόσο χρόνο διαρκεί η θεραπεία;

Η συνεδρία διαρκεί 15’ με 60’ ανάλογα με την περιοχή που θεραπεύουμε.

Πόσες συνεδρίες χρειάζομαι;

Σύμφωνα πάντα με τις εξατομικευμένες ανάγκες του ασθενούς, ένας μέσος όρος για ένα καλό αποτέλεσμα, είναι 4 με 6 συνεδρίες, μια κάθε μήνα. Ύστερα από το πέρας της θεραπείας, το δέρμα συνεχίζει να αποκαθίσταται και να δείχνει ολοένα και πιο σφριγηλό. Για συντήρηση του αποτελέσματος συνιστούμε 1-2 επαναληπτικές συνεδρίες το χρόνο.

Πόσο χρόνο διαρκεί το αποτέλεσμα;

Η διάρκεια του αποτελέσματος εξατομικεύεται. Σχετίζεται με την ηλικία του ασθενούς, την ποιότητα του δέρματος του και το βαθμό της χαλάρωσης.

Ποιος είναι ο ιδανικός υποψήφιος για τη θεραπεία;

Ιδανικός για τη θεραπεία είναι αυτός που έχει ήπια εως μέρτιου βαθμού χαλάρωση. Σε βαριά περιστατικά χαλάρωσης μόνο το χειρουργικό lifting έχει ένδειξη.

Υπάρχουν αντενδείξεις;

Η θεραπεία BBL Skin-tyte (Sciton) αντενδείκνυται σε άτομα που πάσχουν από νοσήματα του κολλαγόνου.

Με ποιές θεραπείες μπορεί να συνδιαστεί το BBL Skin-tyte (Sciton);

Συνδιάζεται πολύ καλά με μεσοθεραπεία, Dermapen, νήματα, Βοτουλινική τοξίνη, εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος, fractional laser.

end faq

  

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να ορίσουμε μια προσωπική συνάντηση με τη γιατρό

 

 

Μαρτυρίες ασθενών

 

…και διαβάστε πρώτοι όλα τα άρθρα και τις εξελίξεις από το παγκόσμιο περιβάλλον της Δερματολογίας και της Αισθητικής Ιατρικής


Εμείς

Η κλινική μας αποτελεί πρότυπο λειτουργίας και παροχής ιατρικών υπηρεσιών. Η φιλοσοφία μας είναι η εφαρμογή των πιο σύγχρονων ιατρικών μεθόδων, οι οποίες εξασφαλίζουν ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα και είναι ειδικά προσαρμοσμένες στο φύλο, την ηλικία και τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ασθενούς.

 

Βρείτε μας στα Social Media

 

Επικοινωνία με το ιατρείο μας

ssymeonidou@skinclinic4you.gr

210 89.93.800

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Τρίτη 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Τετάρτη 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Πέμπτη 9:30 - 16:00
Παρασκευή 9:30 -13:30
17:30 -21:00

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την άρτια λειτουργία της και για μια καλύτερη και πιο εξατομικευμένη υπηρεσία στους χρήστες. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα, αυτό θα αποτελέσει την συναίνεση σας στη χρήση των cookies.