Βασ. Παύλου 65, 166 73,  Βούλα  210 89.93.800  ssymeonidou@skinclinic4you.gr

prosopo-sxima

Οι ραδιοσυχνότητες (RF) αποτελούν μια καινούργια τεχνολογία που φαίνεται ότι είναι αποτελεσματική στη σύσφιξη του δέρματος προσώπου και σώματος. Έχει επίσης παρατηρηθεί ότι συμβάλλει (σε συνδυασμό με άλλες τεχνικές: cavitation-drainage) στη σμίλευση του σώματος και στη μείωση της κυτταρίτιδας. Πρόκειται για μη επεμβατική τεχνική, ευχάριστη και ανώδυνη.

Πώς δρα;

Με τη χρήση της πολυπολικής ραδιοσυχνότητας 3MAX plus προάγεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης από τους ινοβλάστες με αποτέλεσμα δέρμα πιο σφριγηλό και νεανικό. 

Σε ποιούς εφαρμόζεται η σύσφιξη RF (3MAX plus);

Η ραδιοσυχνότητες (RF) εφαρμόζονται σε όλους τους τύπους δέρματος. Το πρόσωπο, ο λαιμός, η κοιλιά, τα μπράτσα, τα πόδια (μηροί), οι γλουτοί είναι περιοχές που η θεραπεία αυτή δίνει πολύ καλά αποτελέσματα σε άτομα με ήπια έως μέτριου βαθμού χαλάρωση. 

Πώς εφαρμόζεται; Είναι επώδυνη;

Στην επιφάνεια του δέρματος τοποθετείται γλυκερίνη και στη συνέχεια με απαλές κινήσεις εφαρμόζεται η κεφαλή του μηχανήματος στο δέρμα. Δημιουργείται μια ευχάριστη θερμότητα και οι περισσότεροι ασθενείς νιώθουν «χαλάρωση» κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Στιγμιαία μπορεί να αισθανθεί κανείς ήπια ενόχληση. 

Πόσο διαρκεί η θεραπεία με 3MAX plus;

Η διάρκεια εξαρτάται από την περιοχή που εφαρμόζεται και κυμαίνεται από 20 - 60 λεπτά. 

Πότε μπορώ να επιστρέψω στις δραστηριότητες μου;

Στο τέλος της συνεδρίας σύσφιξης υπάρχει μια ερυθρότητα στο δέρμα, η όποια φεύγει εντελώς μέσα στα επόμενα 20’. Επομένως μπορεί κανείς άμεσα να γυρίσει στις δραστηριότητες του. 

Πόσο συχνά εφαρμόζεται;

Οι θεραπείες με RF επαναλαμβάνονται κάθε εβδομάδα και συνήθως απαιτούνται 8 - 10 συνεδρίες προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ποιός είναι ο ιδανικός υποψήφιος για τη θεραπεία;

Άτομα με προβλήματα ήπιας-μέτριας χαλάρωσης.

Υπάρχουν αντενδείξεις;

Αντενδείκνυται σε άτομα που πάσχουν από νοσήματα του κολλαγόνου.

Με ποιές θεραπείες μπορεί να συνδιαστεί;

Συνδυάζεται απόλυτα με μεσοθεραπεία, microdermabration, dermapen, Βοτουλινική τοξίνη, εμφυτεύματα υαλουρονικού, νήματα, fractional laser καθώς επίσης και με μεσοθεραπεία για την κυτταρίτιδα.

end faq

  

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να ορίσουμε μια προσωπική συνάντηση με τη γιατρό

 

 

Μαρτυρίες ασθενών

 

…και διαβάστε πρώτοι όλα τα άρθρα και τις εξελίξεις από το παγκόσμιο περιβάλλον της Δερματολογίας και της Αισθητικής Ιατρικής


Εμείς

Η κλινική μας αποτελεί πρότυπο λειτουργίας και παροχής ιατρικών υπηρεσιών. Η φιλοσοφία μας είναι η εφαρμογή των πιο σύγχρονων ιατρικών μεθόδων, οι οποίες εξασφαλίζουν ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα και είναι ειδικά προσαρμοσμένες στο φύλο, την ηλικία και τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ασθενούς.

 

Βρείτε μας στα Social Media

 

Επικοινωνία με το ιατρείο μας

ssymeonidou@skinclinic4you.gr

210 89.93.800

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Τρίτη 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Τετάρτη 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Πέμπτη 9:30 - 16:00
Παρασκευή 9:30 -13:30
17:30 -21:00

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την άρτια λειτουργία της και για μια καλύτερη και πιο εξατομικευμένη υπηρεσία στους χρήστες. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα, αυτό θα αποτελέσει την συναίνεση σας στη χρήση των cookies.