Βασ. Παύλου 65, 166 73,  Βούλα  210 89.93.800  ssymeonidou@skinclinic4you.gr

prosopo-sxima

Πρόκειται για μια ιατρική τεχνική κατά την οποία εγχύονται ουσίες στο δέρμα σε πολύ μικρές ποσότητες. Οι ουσίες αυτές είναι συνήθως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και μέταλλα.

Τι κερδίζω από την μεσοθεραπεία;

Η μεσοθεραπεία βοηθά στην βαθύτερη ενυδάτωση, την αντιοξείδωση- λάμψη και στη σύσφιξη. του δέρματος Αυτό συμβαίνει διότι με την έγχυση των απαραίτητων συστατικών βαθειά στο δέρμα, αντί για την απλή εφαρμογή τους επιφανειακά με την μορφή κρέμας, επιταχύνονται οι διεργασίες αναπαραγωγής κολλαγόνου και ελασίνης.

Όλα αυτά, καθιστούν την μεσοθεραπεία μια από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες αντιγήρανσης. Η συγκεκριμένη τεχνική χρησιμοποιείται επίσης για τη θεραπεία της κυτταρίτιδας και της τριχόπτωσης.

Σε ποιές περιοχές εφαρμόζεται;

Η μεσοθεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί:

• Στο πρόσωπο.
• Στο λαιμό.
• Στο Decolte.
• Στα χέρια.
• Στην Κοιλιά.
• Στους Μηρούς.
• Στα Γόνατα.

Πώς εφαρμόζεται η μεσοθεραπεία;

Χρησιμοποιούμε πολύ λεπτές βελόνες για να διοχετεύσουμε στην επιφάνεια της επιδερμίδας τις ουσίες που έχει ανάγκη. Μερικές φορές η μεσοθεραπεία συνδυάζεται με τη χρήση Dermapen για ακόμα καλύτερη διείσδυση των μεσοθεραπευτικών ουσιών.

Είναι επώδυνη η θεραπεία;

Υπάρχει μια μικρή ενόχληση, η οποία μηδενίζεται με την χρήση τοπικής αναισθητικής κρέμας. Μπορούμε να επιστρέψουμε αμέσως στις δραστηριότητες μας.

Πώς είναι το δέρμα μου μετά τη μεσοθεραπεία;

Μετά την εφαρμογή της θεραπείας μικρά σημαδάκια (κοκκινίλες/εκχυμώσεις) μπορεί να είναι εμφανείς για 2 - 3 ημέρες με εξαίρεση τις περιοχές του λαιμού και των χεριών που μπορεί να κρατήσουν για περίπου μια εβδομάδα. Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό και γίνεται ακόμα εμφανέστερο τις επόμενες μέρες.

Πόσες συνεδρίες μεσοθεραπείας χρειάζομαι;

Προκειμένου να πετύχουμε καλά αποτελέσματα που διαρκούν, συνιστούμε αρχικά 3-4 συνεδρίες σε μεσοδιάστημα 2-3 εβδομάδων η μια από την άλλη. Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι αθροιστικά, καθώς το δέρμα παράγει κολλαγόνο και ελαστίνη σταδιακά μέσα στο χρόνο. Συντήρηση του αποτελέσματος συνιστάται με την εφαρμογή μιας επαναληπτικής συνεδρίας κάθε 2-4 μήνες.

Ποιός είναι ο ιδανικός υποψήφιος για τη θεραπεία;

Η θεραπεία απευθύνεται σε άτομα όλων των ηλικιών, τα οποία ενδιαφέρονται για τη βελτίωση της ποιότητας του δέρματος(ενυδάτωδη, λάμψη, σύσφιξη).

Σε ποιές περιπτώσεις αντενδείκνυται;

Αντενδείκνυται σε άτομα που έχουν ενεργό έκζεμα, ψωρίαση ή λοίμωξη στην υπό θεραπεία περιοχή.

Με ποιές θεραπείες μπορεί να συνδυαστεί;

Συνδυάζεται εξαιρετικά με peeling, microdermabration, dermapen, fractional laser, Βοτουλινική τοξίνη, ενέσιμα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος, bbl skin-tyte.

end faq

  

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να ορίσουμε μια προσωπική συνάντηση με τη γιατρό

 

 

Μαρτυρίες ασθενών

 

…και διαβάστε πρώτοι όλα τα άρθρα και τις εξελίξεις από το παγκόσμιο περιβάλλον της Δερματολογίας και της Αισθητικής Ιατρικής


Εμείς

Η κλινική μας αποτελεί πρότυπο λειτουργίας και παροχής ιατρικών υπηρεσιών. Η φιλοσοφία μας είναι η εφαρμογή των πιο σύγχρονων ιατρικών μεθόδων, οι οποίες εξασφαλίζουν ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα και είναι ειδικά προσαρμοσμένες στο φύλο, την ηλικία και τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ασθενούς.

 

Βρείτε μας στα Social Media

 

Επικοινωνία με το ιατρείο μας

ssymeonidou@skinclinic4you.gr

210 89.93.800

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Τρίτη 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Τετάρτη 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Πέμπτη 9:30 - 16:00
Παρασκευή 9:30 -13:30
17:30 -21:00

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την άρτια λειτουργία της και για μια καλύτερη και πιο εξατομικευμένη υπηρεσία στους χρήστες. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα, αυτό θα αποτελέσει την συναίνεση σας στη χρήση των cookies.