Βασ. Παύλου 65, 166 73,  Βούλα  210 89.93.800  ssymeonidou@skinclinic4you.gr

poiotita-prosopou

Η διατήρηση μιας καλής ποιότητας-υγείας του δέρματος είναι βασικό μέλημα στο ιατρείο μας. Με το πέρασμα των χρόνων και την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία το δέρμα χάνει την ικανότητα να παράγει επαρκείς ποσότητες κολλαγόνου και ελαστίνης και αλλάζει η υφή και η όψη του. Σε αυτές τις μεταβολές συμβάλλουν επίσης κληρονομικοί ή και ορμονικοί (π.χ περίοδος εμμηνόπαυσης) παράγοντες. Στο SkinClinic4you χρησιμοποιούμε όλες τις σύγχρονες μεθόδους για την αντιμετώπιση ζητημάτων όπως το θαμπό, φωτογηρασμένο δέρμα, το αφυδατωμένο δέρμα. τις λεπτές γραμμές στα μάγουλα, τους ανοιχτούς πόρους.

Θαμπό (φωτογηρασμένο) δέρμα

Συχνά οι ασθενείς μου προβληματίζονται γιατί το δέρμα τους έχει χάσει τη λάμψη του και δείχνει θαμπό.Η ηλιακή ακτινοβολία, η μόλυνση της ατμόσφαιρας, το κάπνισμα, η κακή διατροφή, το στρες, η μη χρήση κατάλληλων για κάθε περίπτωση καλλυντικών προϊόντων, είναι μερικές από τις αιτίες που οδηγούν στην εμφάνιση θαμπού (φωτογηρασμένου) δέρματος. Για την αντιμετώπιση του εφαρμόζουμε (ανάλογα με την περίπτωση ή συνδυαστικά) ειδικά peelings, τη μικροδερμοαπόξεση, την αυτόλογη μεσοθεραπεία (ACR), το Dermapen με ή χωρίς την κλασική μεσοθεραπεία, ειδικά συστήματα laser για φωτοανάπλαση (BBLforeveryoung), το fractional laser και τέλος ειδικά πρωτόκολλα αισθητικής.

Σχετικές Θεραπείες

 

Λεπτές γραμμές στα μάγουλα

Συχνά μας απασχολούν οι λεπτές γραμμές που εμφανίζονται στα μάγουλα, οι οποίες συνήθως είναι αποτέλεσμα της κληρονομικότητας (κυρίως εμφανίζονται στα ξηρά δέρματα) και χρόνιας έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία. Για την βελτίωση τους εφαρμόζουμε μόνα ή συνδιαστικά τα peelings, το microdermabration, το dermapen μαζί με μεσοθεραπεία, την αυτόλογη μεσοθεραπεία, το fractional laser, τα skinboosters, την βοτουλινική τοξίνη (Βοτουλινική τοξίνη) που εφαρμόζεται με ειδική τεχνική στην περιοχή αυτή.

 

Σχετικές Θεραπείες

 

Ανοιχτοί πόροι

Οι ανοιχτοί πόροι που φαίνονται σαν μικρές «τρυπούλες» στο πρόσωπο είναι ενοχλητικοί για πολλούς από εμάς. Πρόκειται για ιδιαιτερότητα της κατασκευής του δέρματος και μπορεί να βελτιωθούν σημαντικά με την εφαρμογή των peelings, της μικροδερμοαπόξεσης, του fractional laser και του dermapen.

 

Σχετικές Θεραπείες

 

Αφυδατωμένο δέρμα

«Γιατρέ νιώθω το δέρμα μου αφυδατωμένο, να με «τραβάει». Πώς μπορώ να το βοηθήσω;» Είναι ερώτημα που δέχομαι συχνά από τους ασθενείς μου. Η μεσοθεραπεία με cocktails εμπλουτισμένα σε υαλουρονικό οξύ καθώς και ειδικά πρωτόκολλα με χρήση επαγγελματικών προϊόντων (skinceuticals) είναι οι πιο ενδεδειγμένες θεραπείες για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος.

 

Σχετικές Θεραπείες

 

end faq

 

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να ορίσουμε μια προσωπική συνάντηση με τη γιατρό

 

 

Μαρτυρίες ασθενών

 

…και διαβάστε πρώτοι όλα τα άρθρα και τις εξελίξεις από το παγκόσμιο περιβάλλον της Δερματολογίας και της Αισθητικής Ιατρικής


Εμείς

Η κλινική μας αποτελεί πρότυπο λειτουργίας και παροχής ιατρικών υπηρεσιών. Η φιλοσοφία μας είναι η εφαρμογή των πιο σύγχρονων ιατρικών μεθόδων, οι οποίες εξασφαλίζουν ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα και είναι ειδικά προσαρμοσμένες στο φύλο, την ηλικία και τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ασθενούς.

 

Βρείτε μας στα Social Media

 

Επικοινωνία με το ιατρείο μας

ssymeonidou@skinclinic4you.gr

210 89.93.800

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Τρίτη 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Τετάρτη 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Πέμπτη 9:30 - 16:00
Παρασκευή 9:30 -13:30
17:30 -21:00

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την άρτια λειτουργία της και για μια καλύτερη και πιο εξατομικευμένη υπηρεσία στους χρήστες. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα, αυτό θα αποτελέσει την συναίνεση σας στη χρήση των cookies.