Βασ. Παύλου 65, 166 73,  Βούλα  210 89.93.800  ssymeonidou@skinclinic4you.gr

prosopo-sxima

Τι είναι Νήματα Aptos;

Είναι νήματα με τα οποία επιτυγχάνεται άμεσο lifting καθώς και σταδιακή ανανέωση της ποιότητας του δέρματος. Είναι κατασκευασμένα από πολυγαλακτικό οξύ και πολυπροπυλένιο, συστατικά τα οποία συγκαταλέγονται στους βιοδιεγέρτες. Πρόκειται για ουσίες που όταν εγχύονται στο δέρμα, το διεγείρουν για την παραγωγή κολλαγόνου. Έτσι παρατηρείται σταδιακή βελτίωση της όψης και της ύφης του δέρματος μετά την τοποθέτηση τους.Τα νήματα Aptos φέρουν μικρές ακίδες σε όλο το μήκος τους, οι οποίες «ανοίγουν» και «αγκιστρώνονται» στο δέρμα, οδηγώντας στην ανάρτηση αλλά και στην διέγερσή του για την παραγωγή κολλαγόνου.

Ποιά η διαδικασία τοποθέτησης τους;

Γίνεται υπό άσηπτες συνθήκες στο ιατρείο με τη χρήση τοπικής αναισθησίας. Η είσοδος των νημάτων στο δέρμα γίνεται από μικρές οπές, χωρίς τομές. Η όλη διαδικασία, σχεδιασμού της θεραπείας και εφαρμογής είναι περίπου-1 ½ ώρα. Τα νήματα βρίσκονται πάνω σε κάνουλες ή ατραυματικές βελονες (ανάλογα με το είδος τους), που είναι οι «οδηγοί» για την είσοδο τους στο δέρμα.Εφαρμόζονται στο πρόσωπο και στο σώμα.

Πώς είναι το δέρμα αμέσως μετά;

Υπάρχει συνήθως ένα ελαφρύ οίδημα, εκχυμώσεις, ενώ ο ασθενής μπορεί να νιώθει ευαισθησία και τράβηγμα, τα οποία υποχωρούν τις επόμενες ημέρες. Συνήθως χορηγείται προληπτικά αντιβίωση ή και αντιερπητική αγωγή (σε άτομα που έχουν ιστορικό επιχείλιου έρπητα). 

Τι προσέχω αμέσως μετά;

Καλό θα είναι να αποφεύγεται η άθληση για δύο περίπου εβδομάδες, η σάουνα και το χαμάμ. 

Ποιά η διάρκεια του αποτελέσματος;

Μπορεί να φτάσει τα δύο χρόνια.

Με ποιές άλλες θεραπείες μπορούν να συνδιαστούν;

Συνδιάζονται με εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος, Botox, Peeling, μεσοθεραπεία, αυτόλογη μεσοθεραπεία (ACR), φωτοανάπλαση.

Υπάρχουν αντενδείξεις;

• Φλεγμονή ή μόλυνση του δέρματος της υπό θεραπεία περιοχής.
• Αναπνευστική λοίμωξη.
• Αυτοάνοσα νοσήματα.
• Αιμοφιλία.
• Ογκολογικές παθήσεις.
• Ιστορικό αλλεργιών.
• Λήψη αντιπηκτικών φαρμάκων.
• Εγκυμοσύνη.
• Θηλασμός.

end faq

  

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να ορίσουμε μια προσωπική συνάντηση με τη γιατρό

 

 

Μαρτυρίες ασθενών

 

…και διαβάστε πρώτοι όλα τα άρθρα και τις εξελίξεις από το παγκόσμιο περιβάλλον της Δερματολογίας και της Αισθητικής Ιατρικής


Εμείς

Η κλινική μας αποτελεί πρότυπο λειτουργίας και παροχής ιατρικών υπηρεσιών. Η φιλοσοφία μας είναι η εφαρμογή των πιο σύγχρονων ιατρικών μεθόδων, οι οποίες εξασφαλίζουν ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα και είναι ειδικά προσαρμοσμένες στο φύλο, την ηλικία και τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ασθενούς.

 

Βρείτε μας στα Social Media

 

Επικοινωνία με το ιατρείο μας

ssymeonidou@skinclinic4you.gr

210 89.93.800

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Τρίτη 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Τετάρτη 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Πέμπτη 9:30 - 16:00
Παρασκευή 9:30 -13:30
17:30 -21:00

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την άρτια λειτουργία της και για μια καλύτερη και πιο εξατομικευμένη υπηρεσία στους χρήστες. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα, αυτό θα αποτελέσει την συναίνεση σας στη χρήση των cookies.