Βασ. Παύλου 65, 166 73,  Βούλα  210 89.93.800  ssymeonidou@skinclinic4you.gr

 

Καλώsymς ήρθατε στο διαδικτυακό μας τόπο όπου μπορείτε να ενημερωθείτε για τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας.

Ένα υγιές δέρμα, απαλλαγμένο από σημάδια και ρυτίδες μας κάνει να νιώθουμε οι ίδιοι καλύτερα, πράγμα που αντανακλά και στους γύρω μας.

Η φιλοσοφία του ιατρείου μας είναι η εφαρμογή των πιο σύγχρονων ιατρικών μεθόδων, οι οποίες εξασφαλίζουν ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα και είναι ειδικά προσαρμοσμένες στο φύλο, την ηλικία και στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε ασθενούς.

Στόχος αυτής της ιστοσελίδας είναι να σας ενημερώσει με τρόπο γρήγορο και απλό για τις υπάρχουσες, πιο σύγχρονες θεραπείες αντιγήρανσης και να δώσει απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα για κοινά δερματολογικά νοσήματα.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το ιατρείο μας.


Η Δρ. Σοφία Συμεωνίδου γεννήθηκε στην Αθήνα.

Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών της υπήρξε υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών.

Ειδικεύτηκε στη Δερματολογία – Αφροδισιολογία, κατέχοντας έμμισθη θέση στα νοσοκομεία Adenbrooke’s Hospital, Cambridge, Queen’s Medical Centre, Nottingham, Royal Infirmary, Glasgow, Canniesburn Hospital, Glasgow της Μεγάλης Βρετανίας, όπου απέκτησε ιδιαίτερη εμπειρία στη χρήση δερματολογικών lasers, στη χρήση της φωτοδυναμικής (PDT) στη θεραπεία των βασικοκυτταρικών καρκίνων του δέρματος και στη Δερματοχειρουργική.
Ολοκλήρωσε και έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας της στο Νοσοκομείο Ανδρέας Συγγρός της Αθήνας.

Μέχρι σήμερα συμμετέχει ενεργά σε διεθνή και ελληνικά σεμινάρια και συνέδρια με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην εφαρμογή των σύγχρονων μεθόδων αντιγήρανσης.

Έχει μεγάλη εμπειρία στη διάγνωση και θεραπεία των καλοήθων και κακοήθων βλαβών του δέρματος καθώς και στις τεχνικές ενέσιμων εμφυτευμάτων, νευροτοξινών για την μείωση ρυτίδων και εφαρμογών lasers και IPL συστημάτων, τις οποίες και εφαρμόζει δραστηριοποιούμενη στο χώρο της ιδιωτικής ιατρικής από το 1999.

Μέλος των εταιριών:
• Ελληνική Δερματολογική και Αφροδισιολογική Εταιρεία.
• Ελληνική Εταιρεία Δερματοχειρουργικής.
• Ευρωπαικη Ακαδημία Δερματολογίας - Αφροδισιολογίας.
• Διεθνής Εταιρεία Αντιγήρανσης.

 

Μερικές φωτογραφίες των χώρων του ιατρείου μας

 0 small   1 small   3 small   4 small   5 small

 

 

Μαρτυρίες ασθενών

 

…και διαβάστε πρώτοι όλα τα άρθρα και τις εξελίξεις από το παγκόσμιο περιβάλλον της Δερματολογίας και της Αισθητικής Ιατρικής


Εμείς

Η κλινική μας αποτελεί πρότυπο λειτουργίας και παροχής ιατρικών υπηρεσιών. Η φιλοσοφία μας είναι η εφαρμογή των πιο σύγχρονων ιατρικών μεθόδων, οι οποίες εξασφαλίζουν ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα και είναι ειδικά προσαρμοσμένες στο φύλο, την ηλικία και τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ασθενούς.

 

Βρείτε μας στα Social Media

 

Επικοινωνία με το ιατρείο μας

ssymeonidou@skinclinic4you.gr

210 89.93.800

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Τρίτη 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Τετάρτη 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Πέμπτη 9:30 - 16:00
Παρασκευή 9:30 -13:30
17:30 -21:00

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την άρτια λειτουργία της και για μια καλύτερη και πιο εξατομικευμένη υπηρεσία στους χρήστες. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα, αυτό θα αποτελέσει την συναίνεση σας στη χρήση των cookies.