Βασ. Παύλου 65, 166 73,  Βούλα  210 89.93.800  ssymeonidou@skinclinic4you.gr

yperidrosia

Ιδρώνετε πολύ και σχηματίζεται ένα τεράστιο υγρό σημάδι στην μπλούζα ή στο πουκάμισο σας;
Το ξέρετε ότι υπάρχει μια εντυπωσιακή, γρήγορη λύση σ’ αυτό το πρόβλημα, το οποίο μπορεί να σας κρατήσει «στεγνούς» για αρκετούς μήνες;

Τι είναι υπεριδρωσία;

Η υπερβολική έκκριση ιδρώτα σε μασχάλες, παλάμες, πέλματα ονομάζεται υπεριδρωσία. Αποτελεί σημαντικό πρόβλημα για αρκετούς ανθρώπους και συχνά τους κάνει να νιώθουν εξαιρετικά άβολα στις συναναστροφές τους.

Πώς αντιμετωπίζεται η υπεριδρωσία;

Μια καινούργια αποτελεσματική θεραπεία για την αντιμετώπιση της εντοπισμένης υπεριδρωσίας των μασχαλών, των παλαμών και των πελμάτων είναι με τη χρήση ουσιών που χαλαρώνουν τους μύες (Βοτουλινική τοξίνη).

Πώς λειτουργεί η θεραπεία;

Η λειτουργία του ιδρωτοποιού αδένα εξαρτάται από τη σύσπαση ενός μικρού μυός. Όταν αυτός ο μυς συσπάται εκκρίνεται ιδρώτας. Η χρήση ουσιών όπως η Βοτουλινική τοξίνη αναστέλλει αυτή τη λειτουργία και εμποδίζει την υπερβολική έκκριση ιδρώτα.

Πώς γίνεται η θεραπεία;

Η έγχυση του φαρμάκου γίνεται με τη χρήση πολύ λεπτής βελόνας ενδοδερμικά. Για την περιοχή των μασχαλών δεν απαιτείται καθόλου αναισθησία. Για τις παλάμες και τα πέλματα συνήθως χρησιμοποιείται τοπική αναισθητική κρέμα πριν την έγχυση ή γίνεται στελεχιαία αναισθησία.

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα;

Συνήθως διαρκούν 6 μήνες. Σε μερικούς ασθενείς το αποτέλεσμα διατηρείται περισσότερο από 10 μήνες. Οι περισσότεροι έρχονται για συστηματική θεραπεία περίπου 2 φορές το χρόνο.

end faq

 

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να ορίσουμε μια προσωπική συνάντηση με τη γιατρό

 

 

Μαρτυρίες ασθενών

 

…και διαβάστε πρώτοι όλα τα άρθρα και τις εξελίξεις από το παγκόσμιο περιβάλλον της Δερματολογίας και της Αισθητικής Ιατρικής


Εμείς

Η κλινική μας αποτελεί πρότυπο λειτουργίας και παροχής ιατρικών υπηρεσιών. Η φιλοσοφία μας είναι η εφαρμογή των πιο σύγχρονων ιατρικών μεθόδων, οι οποίες εξασφαλίζουν ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα και είναι ειδικά προσαρμοσμένες στο φύλο, την ηλικία και τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ασθενούς.

 

Βρείτε μας στα Social Media

 

Επικοινωνία με το ιατρείο μας

ssymeonidou@skinclinic4you.gr

210 89.93.800

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Τρίτη 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Τετάρτη 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Πέμπτη 9:30 - 16:00
Παρασκευή 9:30 -13:30
17:30 -21:00

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την άρτια λειτουργία της και για μια καλύτερη και πιο εξατομικευμένη υπηρεσία στους χρήστες. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα, αυτό θα αποτελέσει την συναίνεση σας στη χρήση των cookies.