Βασ. Παύλου 65, 166 73,  Βούλα  210 89.93.800  ssymeonidou@skinclinic4you.gr

rytides

Η μικροδερμοαπόξεση (microdermabration) είναι γνωστή σαν peeling με κρυστάλλους. Με την χρήση μιας ειδικής συσκευής, αποστειρωμένοι κρύσταλλοι αλουμινίου προσπίπτουν στην επιφάνεια της επιδερμίδας με μεγάλη ταχύτητα, αφαιρώντας τα επιφανειακά νεκρά κύτταρα. Πρόκειται δηλαδή για μια μηχανική απολέπιση του δέρματος. Ταυτόχρονα ένα κενό αέρος αυξάνει την μικροκυκλοφορία του δέρματος και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης με αποτέλεσμα την εμφάνιση ενός λαμπερού, σφριγηλού δέρματος. Εκτός από τη συσκευή των μικροκρυστάλων , υπάρχει και ειδική συσκευή που λειτουργεί με διαμάντι.

Σε ποιές περιπτώσεις εφαρμόζεται;

• Στις λεπτές ρυτίδες.
• Στο θαμπό και φωτογηρασμένο δέρμα.
• Σε ανοιχτούς πόρους.
• Στις καφέ κηλίδες.
• Στα σημάδια της ακμής.
Πλεονέκτημα της μικροδερμοαπόξεσης (microdermabration) είναι ότι μπορεί να εφαρμοστεί άφοβα όλες τις εποχές του χρόνου. 

Είναι επώδυνη η θεραπεία;

Η μικροδερμοαπόξεση (microdermabration) είναι μια πολύ καλά ανεκτή θεραπεία και πραγματοποιείται χωρίς χρήση αναισθητικής κρέμας. Το άτομο συνεχίζει άμεσα τις καθημερινές του δραστηριότητες. 

Πόσο συχνά εφαρμόζεται;

Ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζεται, το οποίο καθορίζει την ένταση και το βάθος της μικροδερμοαπόξεσης (microdermabration), οι συνεδρίες μπορεί να επαναλαμβάνονται κάθε 1 έως 4 εβδομάδες. 

Μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες;

Συνδιάζεται άριστα με μεσοθεραπεία (mesopeel), όπου την μικροδερμοαπόξεση ακολουθεί η έγχυση των κατάλληλων μεσοθεραπευτικών. Επίσης συνδιάζεται με αυτόλογη μεσοθεραπεία ACR, με Βοτουλινική τοξίνη, εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος, RF, peeling ( προηγείται μικροδερμοαπόξεση για ενίσχυση της δράσης του peeling), dermapen. 

Σε ποιές περιπτώσεις αντενδύκνειται η μικροδερμοαπόξεση (microdermabration);

Αντενδύκνειται σε άτομα με ευρυαγγειακό δέρμα, διότι σε αυτές τις περιπτώσεις μπορεί να επιδεινωθούν οι ευρυαγγείες.

 

end faq

  

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να ορίσουμε μια προσωπική συνάντηση με τη γιατρό

 

 

Μαρτυρίες ασθενών

 

…και διαβάστε πρώτοι όλα τα άρθρα και τις εξελίξεις από το παγκόσμιο περιβάλλον της Δερματολογίας και της Αισθητικής Ιατρικής


Εμείς

Η κλινική μας αποτελεί πρότυπο λειτουργίας και παροχής ιατρικών υπηρεσιών. Η φιλοσοφία μας είναι η εφαρμογή των πιο σύγχρονων ιατρικών μεθόδων, οι οποίες εξασφαλίζουν ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα και είναι ειδικά προσαρμοσμένες στο φύλο, την ηλικία και τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ασθενούς.

 

Βρείτε μας στα Social Media

 

Επικοινωνία με το ιατρείο μας

ssymeonidou@skinclinic4you.gr

210 89.93.800

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Τρίτη 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Τετάρτη 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Πέμπτη 9:30 - 16:00
Παρασκευή 9:30 -13:30
17:30 -21:00

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την άρτια λειτουργία της και για μια καλύτερη και πιο εξατομικευμένη υπηρεσία στους χρήστες. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα, αυτό θα αποτελέσει την συναίνεση σας στη χρήση των cookies.