Βασ. Παύλου 65, 166 73,  Βούλα  210 89.93.800  ssymeonidou@skinclinic4you.gr

rytides

Τα χέρια μας είναι το δεύτερο πιο εκτεθειμένο μέρος τους σώματός μας σε χημικές ουσίες, ρύπους και την ηλιακή ακτινοβολία. Ωστόσο έχουμε την τάση να δίνουμε λιγότερη προσοχή στην φροντίδα τους από ό, τι κάνουμε με το πρόσωπο μας. Συνεπώς τα χέρια μας εμφανίζουν νωρίτερα τα σημάδια της γήρανσης. Με το πέρασμα του χρόνου ο λιπώδης ιστός κάτω από την επιδερμίδα των χεριών γίνεται πιο λεπτός, οι φλέβες και οι τένοντες πιο ορατοί, η επιδερμίδα μας χάνει τον όγκο και την ελαστικότητα της.

Τα τελευταία χρόνια οι δερματολόγοι έχουν αρχίσει να δίνουν μεγαλύτερη προσοχή σε αυτή την περιοχή του σώματος με αποτέλεσμα να προσφέρουν μια σειρά από μη-χειρουργικές θεραπείες που βοηθούν στην φροντίδα των χεριών και στη βελτίωση των σημείων της γήρανσης. 

Ποιές είναι λοιπόν οι διαθέσιμες θεραπείες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με επιτυχία και για τα χέρια;

Χημικά Peeling 

Τα χημικά peeling χρησιμοποιούνται για να βελτιώσoυν την υφή, το χρώμα και την σπαργή του δέρματος.

Ενέσιμα εμφυτεύματα

Τα ενέσιμα εμφυτεύματα, κυρίως υαλουρονικού οξέος, εγχύονται στο δέρμα των χεριών με ειδική τεχνική, αποκαθιστώντας τον «χαμένο όγκο» τους.

Skinboosters (Injectable Tissue Stimulators)

Αντίθετα με τα κλασσικά ενέσιμα εμφυτεύματα που χρησιμοποιούνται για να γεμίσουν ρυτίδες και ελλείμματα, οι «διεγέρτες του ιστού» (Tissue Stimulators) είναι ενέσιμα προϊόντα τα οποία προκαλούν μια βιολογική αντίδραση στο δέρμα ώστε να παράγει μόνο του κολλαγόνο και ελαστίνη βελτιώνοντας την σπαργή του.

Fractional Laser Skin Resurfacing  

Αντίθετα με τα κλασσικά Laser, τα Fractional τραυματίζουν μικρές περιοχές του δέρματος, οδηγώντας σε γρηγορότερη επούλωσή του. Η τεχνική αυτή χρησιμοποιείται για την βελτίωση της υφής και της σπαργής του δέρματος των χεριών.

Laser / IPL θεραπεία μελαγχρωματικών βλαβών και ευρυαγγειών

Τα Laser και IPL συστήματα έχουν βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια ώστε να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τις μελαγχρωματικές και τις αγγειακές βλάβες του δέρματος όπως τις πανάδες, τις κηλίδες, τις ευρυαγγείες κ.α.(πανάδες / ευρυαγγείες).

Laser και IPL Rejuvanation

Με τη χρήση ειδικών συστημάτων Laser και IPL μπορεί επίσης να επιτευχθεί ανάπλαση του δέρματος των χεριών οδηγώντας στη βελτίωση των λεπτών γραμμών και της χαλάρωσης.

Dermapen

Το Dermapen έχει στόχο να κινητοποιήσει τον οργανισμό να παράγει κολλαγόνο ώστε να μειώσει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων. Η τεχνική αυτή χρησιμοποιείται με επιτυχία και στα χέρια.

Microdermabrasion 

Το Microdermabrasion βοηθά στη βελτίωση της υφής, της σπαργής και του χρώματος του δέρματος των χεριών καθώς τα μικροσωματίδια του εκτοξεύει αφαιρούν την επιφανειακή στοιβάδα της επιδερμίδας και διεγείρουν την ανάπτυξη νέων κυττάρων.

Πρόληψη (Αντηλιακό)

Σημαντική, όπως για το πρόσωπο έτσι και για τα χέρια, είναι η καθημερινή χρήση ενός ευρέως φάσματος αντηλιακού έναντι των UVA και UVB ακτίνων του ήλιου, με δείκτη προστασίας (SPF) τουλάχιστον 30.

 

Μαρτυρίες ασθενών

 

…και διαβάστε πρώτοι όλα τα άρθρα και τις εξελίξεις από το παγκόσμιο περιβάλλον της Δερματολογίας και της Αισθητικής Ιατρικής


Εμείς

Η κλινική μας αποτελεί πρότυπο λειτουργίας και παροχής ιατρικών υπηρεσιών. Η φιλοσοφία μας είναι η εφαρμογή των πιο σύγχρονων ιατρικών μεθόδων, οι οποίες εξασφαλίζουν ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα και είναι ειδικά προσαρμοσμένες στο φύλο, την ηλικία και τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ασθενούς.

 

Βρείτε μας στα Social Media

 

Επικοινωνία με το ιατρείο μας

ssymeonidou@skinclinic4you.gr

210 89.93.800

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Τρίτη 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Τετάρτη 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Πέμπτη 9:30 - 16:00
Παρασκευή 9:30 -13:30
17:30 -21:00

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την άρτια λειτουργία της και για μια καλύτερη και πιο εξατομικευμένη υπηρεσία στους χρήστες. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα, αυτό θα αποτελέσει την συναίνεση σας στη χρήση των cookies.