Βασ. Παύλου 65, 166 73,  Βούλα  210 89.93.800  ssymeonidou@skinclinic4you.gr

poiotita-prosopou

Για πολλούς σημαντική δεν είναι μόνο η βελτίωση ενός «γηρασμένου» δέρματος, αλλά η διατήρηση ενός υγιούς δέρματος που δεν έχει εμφανίσει ακόμα σημεία γήρανσης ή και η επιβράδυνση της εμφάνισής τους. Πρόσφατα αποδείχθηκε ότι η χρήση φωτός ευρέως μήκους κύματος γνωστή ως Broad Band Light (BBL), όταν εφαρμόζεται με συγκεκριμένο τρόπο μπορεί να μετατρέψει ένα γηρασμένο δέρμα σε πολύ νεότερο (γεγονός που αποδείχθηκε και σε γονιδιακό επίπεδο). Ο όρος για πάντα νέοι BBL (for ever young BBL) χρησιμοποιείται για να περιγράψει τα καινούργια και μοναδικά οφέλη του BBL στην επιβράδυνση της γήρανσης του δέρματος και στη διατήρηση ενός υγιούς δέρματος.

Τι είναι το BBL;

Πρόκειται για φως (που περιλαμβάνει διαφορετικά μήκη κύματος), το οποίο χρησιμοποιείται με μεγάλη επιτυχία για την αποκατάσταση των βλαβών του γηρασμένου δέρματος (όπως τις αγγειακές βλάβες, τις κηλίδες, τις πανάδες, το ερύθημα, τις λεπτές ρυτίδες, τη χαλάρωση κ.α), θεραπεία γνωστή και σαν Foto-Facial. Επίσης χρησιμοποιείται για την αποκατάσταση των ουλών και τη θεραπεία της ενεργού ακμής.

Ποιοί μπορεί να επωφεληθούν από την εφαρμογή της BBL for ever young θεραπείας;

Όλοι όσοι επιθυμούν πρόληψη της φωτογήρανσης.
• Νεότεροι ασθενείς που δεν έχουν ανάγκη αποκατάστασης σημείων γήρανσης στο δέρμα τους, αλλά επιθυμούν τη διατήρηση ενός υγιούς δέρματος και την επιβράδυνση της γήρανσης του.
• Ασθενείς που έχουν υποβληθεί σε θεραπείες με BBL ή Laser στο παρελθόν για αποκατάσταση των βλαβών του γηρασμένου δέρματός τους και επιθυμούν τη συντήρηση του καλού αποτελέσματος.
• Μεγαλύτεροι σε ηλικία ασθενείς, οι οποίοι έχουν «καλής ποιότητας δέρμα» και δεν έχουν ανάγκη θεραπειών αποκατάστασης.
• Ασθενείς με σκούρο δέρμα, οι οποίοι έχουν γενικά ένα υγιές ή με μικρή φωτογήρανση δέρμα και επιθυμούν να διατηρήσουν το υγιές δέρμα τους.

Πώς εφαρμόζεται η BBL for ever young θεραπεία;

Η θεραπεία εφαρμόζεται χωρίς να απαιτείται προετοιμασία ή εφαρμογή αναισθητικής κρέμας σε:
• Όλο το πρόσωπο.
• Το λαιμό.
• Το decolte.
• Τη ραχιαία επιφάνεια των χεριών.
• Τη ράχη.

Χρησιμοποιείται τζελ υπερήχων στην υπό θεραπεία περιοχή, η οποία «σαρώνεται» με ειδικό probe που εκπέμπει φως συγκεκριμένου μήκους κύματος στο 515 και στο φάσμα των υπερύθρων. Η διάρκεια της θεραπείας κυμαίνεται στα 10-60 λεπτά ανάλογα με την περιοχή. Υπάρχει μια ήπια ενόχληση, πολύ καλά ανεκτή και μια ήπια ερυθρότητα, η οποία συνήθως αποκαθίσταται τις επόμενες 2-3 ώρες. Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις δραστηριότητες του. 

Κάθε πότε επαναλαμβάνεται η θεραπεία;

Η BBL for ever young θεραπεία συνιστάται να εφαρμόζεται τέσσερις φορές το χρόνο, δηλαδή μια συνεδρία κάθε τρείς μήνες. 

Υπάρχουν αντενδείξεις;

Αντενδείκνυται σε άτομα που πάσχουν από φωτοαλλεργία. 

Μπορεί να συνδιαστεί με άλλες θεραπείες;

Συνδιάζεται αποτελεσματικά με την θεραπεία μικροεγχύσεων, την αυτόλογη θεραπεία (ACR), το Dermapen, την βοτουλινική τοξίνη.

end faq

  

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να ορίσουμε μια προσωπική συνάντηση με τη γιατρό

 

 

Μαρτυρίες ασθενών

 

…και διαβάστε πρώτοι όλα τα άρθρα και τις εξελίξεις από το παγκόσμιο περιβάλλον της Δερματολογίας και της Αισθητικής Ιατρικής


Εμείς

Η κλινική μας αποτελεί πρότυπο λειτουργίας και παροχής ιατρικών υπηρεσιών. Η φιλοσοφία μας είναι η εφαρμογή των πιο σύγχρονων ιατρικών μεθόδων, οι οποίες εξασφαλίζουν ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα και είναι ειδικά προσαρμοσμένες στο φύλο, την ηλικία και τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ασθενούς.

 

Βρείτε μας στα Social Media

 

Επικοινωνία με το ιατρείο μας

ssymeonidou@skinclinic4you.gr

210 89.93.800

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Τρίτη 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Τετάρτη 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Πέμπτη 9:30 - 16:00
Παρασκευή 9:30 -13:30
17:30 -21:00

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την άρτια λειτουργία της και για μια καλύτερη και πιο εξατομικευμένη υπηρεσία στους χρήστες. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα, αυτό θα αποτελέσει την συναίνεση σας στη χρήση των cookies.