Βασ. Παύλου 65, 166 73,  Βούλα  210 89.93.800  ssymeonidou@skinclinic4you.gr

poiotita-prosopou

Η διατήρηση μιας καλής ποιότητας-υγείας του δέρματος είναι βασικό μέλημα στο ιατρείο μας. Με το πέρασμα των χρόνων και την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία το δέρμα χάνει την ικανότητα να παράγει επαρκείς ποσότητες κολλαγόνου και ελαστίνης και αλλάζει η υφή και η όψη του. Σε αυτές τις μεταβολές συμβάλλουν επίσης κληρονομικοί ή και ορμονικοί (π.χ περίοδος εμμηνόπαυσης) παράγοντες. Στο SkinClinic4you χρησιμοποιούμε όλες τις σύγχρονες μεθόδους για την αντιμετώπιση ζητημάτων όπως το θαμπό, φωτογηρασμένο δέρμα, το αφυδατωμένο δέρμα. τις λεπτές γραμμές στα μάγουλα, τους ανοιχτούς πόρους.

Θαμπό (φωτογηρασμένο) δέρμα

Για πολλούς σημαντική δεν είναι μόνο η βελτίωση ενός «γηρασμένου» δέρματος, αλλά η διατήρηση ενός υγιούς δέρματος που δεν έχει εμφανίσει ακόμα σημεία γήρανσης ή και η επιβράδυνση της εμφάνισής τους. Πρόσφατα αποδείχθηκε ότι η χρήση φωτός ευρέως μήκους κύματος γνωστή ως Broad Band Light (BBL), όταν εφαρμόζεται με συγκεκριμένο τρόπο μπορεί να μετατρέψει ένα γηρασμένο δέρμα σε πολύ νεότερο (γεγονός που αποδείχθηκε και σε γονιδιακό επίπεδο). Ο όρος για πάντα νέοι BBL (for ever young BBL) χρησιμοποιείται για να περιγράψει τα καινούργια και μοναδικά οφέλη του BBL στην επιβράδυνση της γήρανσης του δέρματος και στη διατήρηση ενός υγιούς δέρματος.

Τι είναι το BBL;

Πρόκειται για φως (που περιλαμβάνει διαφορετικά μήκη κύματος), το οποίο χρησιμοποιείται με μεγάλη επιτυχία για την αποκατάσταση των βλαβών του γηρασμένου δέρματος (όπως τις αγγειακές βλάβες, τις κηλίδες, τις πανάδες, το ερύθημα, τις λεπτές ρυτίδες, τη χαλάρωση κ.α), θεραπεία γνωστή και σαν Foto-Facial. Επίσης χρησιμοποιείται για την αποκατάσταση των ουλών και τη θεραπεία της ενεργού ακμής.

Ποιοί μπορεί να επωφεληθούν από την εφαρμογή της BBL for ever young θεραπείας;

Όλοι όσοι επιθυμούν πρόληψη της φωτογήρανσης.

• Νεότεροι ασθενείς που δεν έχουν ανάγκη αποκατάστασης σημείων γήρανσης στο δέρμα τους, αλλά επιθυμούν τη διατήρηση ενός υγιούς δέρματος και την επιβράδυνση της γήρανσης του.
• Ασθενείς που έχουν υποβληθεί σε θεραπείες με BBL ή Laser στο παρελθόν για αποκατάσταση των βλαβών του γηρασμένου δέρματός τους και επιθυμούν τη συντήρηση του καλού αποτελέσματος.
• Μεγαλύτεροι σε ηλικία ασθενείς, οι οποίοι έχουν «καλής ποιότητας δέρμα» και δεν έχουν ανάγκη θεραπειών αποκατάστασης.
• Ασθενείς με σκούρο δέρμα, οι οποίοι έχουν γενικά ένα υγιές ή με μικρή φωτογήρανση δέρμα και επιθυμούν να διατηρήσουν το υγιές δέρμα τους.

Πώς εφαρμόζεται η BBL for ever young θεραπεία;

Η θεραπεία εφαρμόζεται χωρίς να απαιτείται προετοιμασία ή εφαρμογή αναισθητικής κρέμας σε:
• Όλο το πρόσωπο.
• Το λαιμό.
• Το decolte.
• Τη ραχιαία επιφάνεια των χεριών.
• Τη ράχη.

Χρησιμοποιείται τζελ υπερήχων στην υπό θεραπεία περιοχή, η οποία «σαρώνεται» με ειδικό probe που εκπέμπει φως συγκεκριμένου μήκους κύματος στο 515 και στο φάσμα των υπερύθρων. Η διάρκεια της θεραπείας κυμαίνεται στα 10-60 λεπτά ανάλογα με την περιοχή. Υπάρχει μια ήπια ενόχληση, πολύ καλά ανεκτή και μια ήπια ερυθρότητα, η οποία συνήθως αποκαθίσταται τις επόμενες 2-3 ώρες. Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις δραστηριότητες του.

Κάθε πότε επαναλαμβάνεται η θεραπεία;

Η BBL for ever young θεραπεία συνιστάται να εφαρμόζεται τέσσερις φορές το χρόνο, δηλαδή μια συνεδρία κάθε τρείς μήνες.

Υπάρχουν αντενδείξεις;

Αντενδείκνυται σε άτομα που πάσχουν από φωτοαλλεργία.

Μπορεί να συνδιαστεί με άλλες θεραπείες;

Συνδιάζεται αποτελεσματικά με την θεραπεία μικροεγχύσεων, την αυτόλογη θεραπεία (ACR), το Dermapen, την βοτουλινική τοξίνη.

Σχετικές Θεραπείες

 

Λεπτές γραμμές στα μάγουλα

Συχνά μας απασχολούν οι λεπτές γραμμές που εμφανίζονται στα μάγουλα, οι οποίες συνήθως είναι αποτέλεσμα της κληρονομικότητας (κυρίως εμφανίζονται στα ξηρά δέρματα) και χρόνιας έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία. Για την βελτίωση τους εφαρμόζουμε μόνα ή συνδιαστικά τα peelings, το microdermabration, το dermapen μαζί με μεσοθεραπεία, την αυτόλογη μεσοθεραπεία, το fractional laser, τα skinboosters, την βοτουλινική τοξίνη (Βοτουλινική τοξίνη) που εφαρμόζεται με ειδική τεχνική στην περιοχή αυτή.

 

Σχετικές Θεραπείες

 

Ανοιχτοί πόροι

Οι ανοιχτοί πόροι που φαίνονται σαν μικρές «τρυπούλες» στο πρόσωπο είναι ενοχλητικοί για πολλούς από εμάς. Πρόκειται για ιδιαιτερότητα της κατασκευής του δέρματος και μπορεί να βελτιωθούν σημαντικά με την εφαρμογή των peelings, της μικροδερμοαπόξεσης, του fractional laser και του dermapen.

 

Σχετικές Θεραπείες

 

Αφυδατωμένο δέρμα

«Γιατρέ νιώθω το δέρμα μου αφυδατωμένο, να με «τραβάει». Πώς μπορώ να το βοηθήσω;» Είναι ερώτημα που δέχομαι συχνά από τους ασθενείς μου. Η μεσοθεραπεία με cocktails εμπλουτισμένα σε υαλουρονικό οξύ καθώς και ειδικά πρωτόκολλα με χρήση επαγγελματικών προϊόντων (skinceuticals) είναι οι πιο ενδεδειγμένες θεραπείες για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος.

 

Σχετικές Θεραπείες

 

end faq

 

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να ορίσουμε μια προσωπική συνάντηση με τη γιατρό

Please type the characters shown

 

 

Μαρτυρίες ασθενών

 

…και διαβάστε πρώτοι όλα τα άρθρα και τις εξελίξεις από το παγκόσμιο περιβάλλον της Δερματολογίας και της Αισθητικής Ιατρικής


Εμείς

Η κλινική μας αποτελεί πρότυπο λειτουργίας και παροχής ιατρικών υπηρεσιών. Η φιλοσοφία μας είναι η εφαρμογή των πιο σύγχρονων ιατρικών μεθόδων, οι οποίες εξασφαλίζουν ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα και είναι ειδικά προσαρμοσμένες στο φύλο, την ηλικία και τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ασθενούς.

 

Βρείτε μας στα Social Media

 

Επικοινωνία με το ιατρείο μας

ssymeonidou@skinclinic4you.gr

210 89.93.800

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Τρίτη 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Τετάρτη 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Πέμπτη 9:30 - 16:00
Παρασκευή 9:30 -13:30
17:30 -21:00

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την άρτια λειτουργία της και για μια καλύτερη και πιο εξατομικευμένη υπηρεσία στους χρήστες. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα, αυτό θα αποτελέσει την συναίνεση σας στη χρήση των cookies.