Βασ. Παύλου 65, 166 73,  Βούλα  210 89.93.800  ssymeonidou@skinclinic4you.gr

soma-ragades

Η τεχνική της μεσοθεραπείας μπορεί εκτός από την αντιγήρανση να χρησιμοποιηθεί και για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Υπάρχουν ειδικά υλικά που βοηθούν στη διάσπαση του λίπους, τη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας και την παροχέτευση της λέμφου.

Πώς εφαρμόζεται;

Η έγχυση των μεσοθεραπευτικών γίνεται με πολύ μικρές βελόνες σε βάθος 6mm του δέρματος και ακολουθεί ήπιο μασάζ. Υπάρχουν διάφορα «cocktails» ανάλογα με την περίπτωση. Τα ενδεδειγμένα συστατικά που χρησιμοποιούνται είναι: καφεΐνη, L-καρνιτίνη, εκχύλισμα αγκινάρας, Asian Centella, Rutin & Melilot Extract, οργανικό πυρίτιο με DMAE (συστατικό κατά της χαλάρωσης). Η θεραπεία διαρκεί 15-30 λεπτά και συνήθως χρειάζονται 6-8 συνεδρίες ανάλογα με τη βαρύτητα του προβλήματος. Η μια συνεδρία από την άλλη απέχει συνήθως 2 εβδομάδες.

Είναι η θεραπεία επώδυνη;

Η χρήση τοπικής αναισθητικής κρέμας βοηθά στην ελαχιστοποίηση του πόνου.

Πώς είναι το δέρμα μετά τις μικροεγχύσεις;

Μικρές εκχυμώσεις και ήπια ενόχληση παραμένουν στα σημεία των εγχύσεων για μερικές μέρες μετά τη θεραπεία. Η χρήση Arnica σε κάψουλες αλλά και σε κρέμα βοηθά στην ελαχιστοποίηση των εκχυμώσεων.

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα;

Η διάρκεια των αποτελεσμάτων εξατομικεύεται. Επειδή σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα της κυτταρίτιδας είναι γονιδιακό, έχει τάση να υποτροπιάζει. Γι΄αυτό το λόγο προτείνουμε να γίνονται επαναληπτικές θεραπείες συντήρησης κάθε χρόνο. Εκτός από την θεραπεία των μικροεγχύσεων των θεραπευτικών ουσιών καλό θα είναι οι ασθενείς να έχουν μια σωστή διατροφή και να κάνουν ήπια σωματική άσκηση.

Υπάρχουν αντενδείξεις;

• Άτομα με αλλεργία στα μεσοθεραπευτικά κατά της κυτταρίτιδας.
• Άτομα που λαμβάνουν αντιπηκτικά ή αντιφλεγμονώδη φάρμακα.

Συνδυάζεται με άλλες θεραπείες;

Συνδυάζεται ιδανικά με Cavitation, Σύσφιξη RF, Drainage, CelluErase.

end faq

  

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να ορίσουμε μια προσωπική συνάντηση με τη γιατρό

 

 

Μαρτυρίες ασθενών

 

…και διαβάστε πρώτοι όλα τα άρθρα και τις εξελίξεις από το παγκόσμιο περιβάλλον της Δερματολογίας και της Αισθητικής Ιατρικής


Εμείς

Η κλινική μας αποτελεί πρότυπο λειτουργίας και παροχής ιατρικών υπηρεσιών. Η φιλοσοφία μας είναι η εφαρμογή των πιο σύγχρονων ιατρικών μεθόδων, οι οποίες εξασφαλίζουν ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα και είναι ειδικά προσαρμοσμένες στο φύλο, την ηλικία και τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ασθενούς.

 

Βρείτε μας στα Social Media

 

Επικοινωνία με το ιατρείο μας

ssymeonidou@skinclinic4you.gr

210 89.93.800

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Τρίτη 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Τετάρτη 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Πέμπτη 9:30 - 16:00
Παρασκευή 9:30 -13:30
17:30 -21:00

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την άρτια λειτουργία της και για μια καλύτερη και πιο εξατομικευμένη υπηρεσία στους χρήστες. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα, αυτό θα αποτελέσει την συναίνεση σας στη χρήση των cookies.