Βασ. Παύλου 65, 166 73,  Βούλα  210 89.93.800  ssymeonidou@skinclinic4you.gr

topiko-paxos

Πρόκειται για μια συσκευή εστιακών υπερήχων, η οποία εφαρμόζεται στην υπό θεραπεία περιοχή. Οι υπέρηχοι οδηγούν στην ρευστοποίηση του λίπους των λιποκυττάρων και στην καταστροφή της κυτταρικής τους μεμβράνης, το οποίο απομακρύνεται με τη λεμφική και φλεβική οδό στη κυκλοφορία και αποβάλλεται τελικά από τον οργανισμό με τα ούρα. Η ίδια μέθοδος χρησιμοποιείται επίσης (εκτός της κυτταρίτιδας) με επιτυχία για την μείωση του τοπικού πάχους (π.χ. ψωμάκια στους μηρούς, γύρω από τη μέση, στα μπράτσα). Το Cavitation χρησιμοποιείται συνδυαστικά συνήθως με την τεχνολογία RF, η οποία φαίνεται ότι βοηθάει στη μείωση της κυτταρίτιδας αλλά και στη σύσφιξη του δέρματος.

Είναι επώδυνη η θεραπεία με Cavitation; Πότε μπορώ να γυρίσω στις δραστηριότητες μου;

Είναι μια εντελώς ανώδυνη, μη χειρουργική θεραπεία. Μερικοί ασθενείς «ακούν» τους υπερήχους κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Μετά το πέρας της συνεδρίας μπορεί κανείς να γυρίσει αμέσως στις καθημερινές του δραστηριότητες χωρίς περιορισμό.

Πόσο χρόνο διαρκεί;

Ανάλογα με την περιοχή που εφαρμόζεται διαρκεί 10-30 λεπτά.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Εξαρτάται από τη βαρύτητα του προβλήματος. Μπορεί να χρειαστούν 3-8 συνεδρίες με διάστημα 20 ημερών η μια συνεδρία από την άλλη.

Υπάρχουν αντενδείξεις;

Η μέθοδος δεν συνιστάται σε άτομα με νεφρική ανεπάρκεια.

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα;

Εφόσον ο ασθενής διατηρεί σταθερό το σωματικό του βάρος τα αποτελέσματα είναι μακροχρόνια.

Με ποιές θεραπείες συνδιάζεται;

Συνδιάζεται με μεσοθεραπεία κατά της κυτταρίτιδας, RF και Drainage.

end faq

  

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να ορίσουμε μια προσωπική συνάντηση με τη γιατρό

 

Μαρτυρίες ασθενών

 

…και διαβάστε πρώτοι όλα τα άρθρα και τις εξελίξεις από το παγκόσμιο περιβάλλον της Δερματολογίας και της Αισθητικής Ιατρικής


Εμείς

Η κλινική μας αποτελεί πρότυπο λειτουργίας και παροχής ιατρικών υπηρεσιών. Η φιλοσοφία μας είναι η εφαρμογή των πιο σύγχρονων ιατρικών μεθόδων, οι οποίες εξασφαλίζουν ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα και είναι ειδικά προσαρμοσμένες στο φύλο, την ηλικία και τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ασθενούς.

 

Βρείτε μας στα Social Media

 

Επικοινωνία με το ιατρείο μας

ssymeonidou@skinclinic4you.gr

210 89.93.800

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Τρίτη 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Τετάρτη 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Πέμπτη 9:30 - 16:00
Παρασκευή 9:30 -13:30
17:30 -21:00

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την άρτια λειτουργία της και για μια καλύτερη και πιο εξατομικευμένη υπηρεσία στους χρήστες. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα, αυτό θα αποτελέσει την συναίνεση σας στη χρήση των cookies.