Βασ. Παύλου 65, 166 73,  Βούλα  210 89.93.800  ssymeonidou@skinclinic4you.gr

 

8 συνηθισμένες ερωτήσεις για την Κρυολιπόλυση
 
Είναι μέθοδος απώλειας βάρους;
Η κρυολιπόλυση δεν είναι μέθοδος αδυνατίσματος αλλά μέθοδος αντιμετώπισης του τοπικού πάχους σε άτομα με κανονικό ή ελαφρώς αυξημένο σωματικό βάρος. Επομένως αυτό που επιτυγχάνεται είναι απώλεια πόντων.
 
Πως λειτουργεί ;
Πρόκειται για τεχνική κατά την οποία τα λιποκύτταρα ψύχονται, σταδιακά καταστρέφονται και αποβάλονται τελικά από τον οργανισμό. Έτσι παρατηρείται σμίκρυνση της θεραπευθείσας περιοχής και απώλεια εκατοστών σε ένα ποσοστό που αγγίζει το 30%.
 
Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό ; Δηλαδή θα δω ότι έχει μικρύνει το μέγεθος της κοιλιάς μου  ή τα ψωμάκια μου αμέσως μετά το τέλος της θεραπείας ; 
Τα λιποκύτταρα καταστρέφονται σταδιακά και το αποτέλεσμα αρχίζει να είναι ορατό ένα μήνα μετά το πέρας της θεραπείας και ολοκληρώνεται στους 3 μήνες .
 
Πόσες συνεδρίες χρειάζονται και κάθε πότε επαναλαμβάνοται ;
Η θεραπεία ολοκληρώνεται ουσιαστικά σε μια συνεδρία και ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος μπορεί να χρειαστεί να επαναληφθεί μια δεύτερη θεραπεία , η οποία πρέπει  να πραγματοποιηθεί στους 3 μήνες , όχι νωρίτερα!
 
Πόση ώρα διαρκεί η θεραπεία ;
Η διάρκεια της θεραπείας είναι μια ώρα.
 
Τι νιώθω αμέσως μετά ;
Υπάρχει ένα ελαφρύ αίσθημα πόνου και μουδιάσματος στην θεραπευθείσα περιοχήη, τα οποία αποκαθίστανται σύντομα.
 
Μπορεί να γίνει θεραπεία ταυτόχρονα σε πολλά σημεία στο σώμα ;
Συνιστούμε να γίνεται μόνο σε μια περιοχή και να υπάρχει ένα διάστημα μιας τουλάχιστον εβδομάδας  αν ο ασθενής επιθυμεί να κάνει κρυολιπόλυση σε περισσότερες της μιας περιοχής.
 
Τι πρέπει να προσέξω μετά τη θεραπεία ;
Ο ασθενής θα πρέπει να διατηρήσει σταθερό το σωματικό του βάρος. Στην περίπτωση που ασθενής «βάζει κιλά» , τα λιποκύτταρα που έχουν απομείνει  ‘’φουσκώνουν’’ και ίσως αλλιώνουν το αποτέλεσμα της κρυολιπόλυσης.
 
 


Μαρτυρίες ασθενών

 

…και διαβάστε πρώτοι όλα τα άρθρα και τις εξελίξεις από το παγκόσμιο περιβάλλον της Δερματολογίας και της Αισθητικής Ιατρικής


Εμείς

Η κλινική μας αποτελεί πρότυπο λειτουργίας και παροχής ιατρικών υπηρεσιών. Η φιλοσοφία μας είναι η εφαρμογή των πιο σύγχρονων ιατρικών μεθόδων, οι οποίες εξασφαλίζουν ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα και είναι ειδικά προσαρμοσμένες στο φύλο, την ηλικία και τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ασθενούς.

 

Βρείτε μας στα Social Media

 

Επικοινωνία με το ιατρείο μας

ssymeonidou@skinclinic4you.gr

210 89.93.800

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Τρίτη 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Τετάρτη 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Πέμπτη 9:30 - 16:00
Παρασκευή 9:30 -13:30
17:30 -21:00

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την άρτια λειτουργία της και για μια καλύτερη και πιο εξατομικευμένη υπηρεσία στους χρήστες. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα, αυτό θα αποτελέσει την συναίνεση σας στη χρήση των cookies.