Βασ. Παύλου 65, 166 73,  Βούλα  210 89.93.800  ssymeonidou@skinclinic4you.gr

Προτείνουμε :

• Πλύνετε τα χέρια σας για τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα με χλιαρό νερό. Χρησιμοποιήστε σαπούνι και πλύνετε σχολαστικά όλα τα σημεία των χεριών σας, ανάμεσα  στα δάκτυλα  και γύρω από τα νύχια σας.

• Έχω ξηρά χέρια και πάσχω από έκζεμα. Επιτρέπεται να πλένω συνέχεια τα χέρια μου; Συνεχίστε να τα πλένετε σχολαστικά. Το πλύσιμο βοηθά στην πρόληψη ασθενειών με την απομάκρυνση επιβλαβών βακτηρίων και ιών.

• Στεγνώστε τα χέρια σας με μια καθαρή πετσέτα, αλλά αφήστε λίγη υγρασία πάνω τους. Μπορείτε επίσης να αφήσετε τα χέρια σας να στεγνώσουν χωρίς να τα σκουπίσετε. Ενώ τα χέρια σας είναι ελαφρώς υγρά, εφαρμόστε μία  κρέμα χεριών ή αλοιφή.

• Εφαρμόστε μια ποσότητα από κρέμα ή την αλοιφή χεριών σε μεγέθος μπιζελιού στο δέρμα σας, φροντίζοντας να καλύψετε επίσης στα δάκτυλά και τα νύχια. Συστήνουμε τη χρήση κρέμας ή αλοιφής η οποία περιέχει φυσικά έλαια ή βαζελίνη και λέει ότι είναι "χωρίς άρωμα" και "χωρίς χρώματα". Αυτή η ενυδατική κρέμα είναι λιγότερο ερεθιστική στο ξηρό, σκασμένο δέρμα.     

• Μην αμελήτε να βάζετε ενυδατική κρέμα .Το ξηρό, ραγισμένο δέρμα διευκολύνει τα βακτήρια και άλλα μικρόβια να εισέλθουν στο σώμα σας. Όταν το δέρμα είναι υγρό, μπορεί να σας προστατεύσει καλύτερα από τα μικρόβια.

• Όταν χρησιμοποιείτε απολυμαντικό χεριών σε μορφή τζέλ, εφαρμόστε την κρέμα χεριών ή την αλοιφή αμέσως μόλις στεγνώσει το απολυμαντικό χεριών.Τα απολυμαντικά αυτά περιέχουν αλκοόλη σε υψηλά ποσοστά προκειμένου να είναι αποτελεσματικά στο να σκοτώνουν μικρόβια και ιούς και είναι πολύ ερεθιστικά για το δέρμα.

• Τα άτομα που πάσχουν από χρόνια νοσήματα του δέρματος όπως έκζεμα , ψωρίαση κ.α χρειάζονται ειδικές κρέμες που θα πρέπει να συνταγογραφηθούν από τον δερματολόγο.

Μαρτυρίες ασθενών

 

…και διαβάστε πρώτοι όλα τα άρθρα και τις εξελίξεις από το παγκόσμιο περιβάλλον της Δερματολογίας και της Αισθητικής Ιατρικής


Εμείς

Η κλινική μας αποτελεί πρότυπο λειτουργίας και παροχής ιατρικών υπηρεσιών. Η φιλοσοφία μας είναι η εφαρμογή των πιο σύγχρονων ιατρικών μεθόδων, οι οποίες εξασφαλίζουν ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα και είναι ειδικά προσαρμοσμένες στο φύλο, την ηλικία και τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ασθενούς.

 

Βρείτε μας στα Social Media

 

Επικοινωνία με το ιατρείο μας

ssymeonidou@skinclinic4you.gr

210 89.93.800

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Τρίτη 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Τετάρτη 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Πέμπτη 9:30 - 16:00
Παρασκευή 9:30 -13:30
17:30 -21:00

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την άρτια λειτουργία της και για μια καλύτερη και πιο εξατομικευμένη υπηρεσία στους χρήστες. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα, αυτό θα αποτελέσει την συναίνεση σας στη χρήση των cookies.