Βασ. Παύλου 65, 166 73,  Βούλα  210 89.93.800  ssymeonidou@skinclinic4you.gr

 

 
Περιστοματικές ρυτίδες 
 
 
Συχνά ενοχλούν πολλούς από εμάς οι ρυτίδες που εμφανίζονται γύρω από το στόμα μας και είναι γνωστές σαν ρυτίδες καπνιστού. Εμφανίζονται είτε μόνο κατά την σύσπαση των χειλιών είτε είναι μόνιμες.
 
Υπάρχει τρόπος να βελτιωθούν;
 Ανάλογα με το πόσο βαθειές και πόσο  «παλιές» είναι, μπορεί να εφαρμοστούν οι εξής τεχνικές μόνες τους ή συνδιαστικά :  
• Οι νευροτοξίνες. Πρόκειται για ουσίες που προκαλούν χαλάρωση των μυών και περιορίζουν την σύσπαση. Είναι οι ίδιες ουσίες που χρησιμοποιούνται για την βελτίωση των γραμμών του μετώπου , ή της γωνίας του ματιού ( πόδι της χήνας ). 
• Τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος, υλικά που ουσιαστικά «γεμίζουν» τις ρυτίδες γύρω από το στόμα.  
• Το fractional laser. Με την τεχνολογία αυτή του λέιζερ  χιλιάδες μικροσκοπικές οπές δημιουργούνται στην επιφάνεια της επιδερμίδας, οι οποίες φτάνουν μέχρι το χόριο, ενεργοποιώντας τον οργανισμό να παράγει  κολλαγόνο στο δέρμα. Αποτέλεσμα είναι η βελτίωση των περιστοματικών ρυτίδων .
• Τα peelings. Πρόκειται για χημικές ουσίες που εφαρμόζονται στην επιφάνεια του δέρματος και  ενεργοποιούν τη φυσική διαδικασία της κυτταρικής ανανέωσης και την παραγωγή του κολλαγόνου και επιτυγχάνουν την βελτίωση των γραμμών γύρω από το στόμα.
• Το Dermapen (η τεχνική του microneedling) . Πρόκειται για συσκευή η οποία  φέρει βελόνες στην μια άκρη της που  εισχωρούν βαθειά στο δέρμα . Οι οπές που δημιουργούνται κινητοποιούν τους ινοβλάστες ( κύτταρα του δέρματος )  για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα τη λείανση των γραμμών του καπνιστή .

Μαρτυρίες ασθενών

 

…και διαβάστε πρώτοι όλα τα άρθρα και τις εξελίξεις από το παγκόσμιο περιβάλλον της Δερματολογίας και της Αισθητικής Ιατρικής


Εμείς

Η κλινική μας αποτελεί πρότυπο λειτουργίας και παροχής ιατρικών υπηρεσιών. Η φιλοσοφία μας είναι η εφαρμογή των πιο σύγχρονων ιατρικών μεθόδων, οι οποίες εξασφαλίζουν ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα και είναι ειδικά προσαρμοσμένες στο φύλο, την ηλικία και τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ασθενούς.

 

Βρείτε μας στα Social Media

 

Επικοινωνία με το ιατρείο μας

ssymeonidou@skinclinic4you.gr

210 89.93.800

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Τρίτη 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Τετάρτη 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Πέμπτη 9:30 - 16:00
Παρασκευή 9:30 -13:30
17:30 -21:00

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την άρτια λειτουργία της και για μια καλύτερη και πιο εξατομικευμένη υπηρεσία στους χρήστες. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα, αυτό θα αποτελέσει την συναίνεση σας στη χρήση των cookies.