Βασ. Παύλου 65, 166 73,  Βούλα  210 89.93.800  ssymeonidou@skinclinic4you.gr

Συνδυασμός  microneedling + ACR. Χρησιμοποιούμε τις ευεργετικές ιδιότητες του Dermapen για την κινητοποίηση του οργανισμού να παράγει κολλαγόνο και ελαστίνη, η οποία ενισχύεται με την χρήση των αυξητικών παραγόντων του πλάσματος του αίματος  (της αυτόλογης  μεσοθεραπείας) . Θα παρατηρήσετε με αυτή την μέθοδο μια εντυπωσιακή βελτίωση της υφής και της λάμψης του δέρματος σας με ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας.

Συνδυασμός peeling και μεσοθεραπείας . Χρησιμοποιούμε peelings κατάλληλα για τον ήλιο της  εποχής για να προσφέρουμε στο δέρμα  την χαμένη του λάμψη και στη συνέχεια εγχύουμε  υαλουρονικό  οξύ, τις απαραίτητες βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία που αποτελούν  την τροφή του δέρματος για να αποκατασταθεί η ενυδάτωση του και οι λεπτές γραμμές με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας. 

IPL (φωτοανάπλαση)+RF (ραδιοσυχνότητες) .Ο συνδυασμός αυτός εξασφαλίζει μείωση των δυσχρωμιών και αύξηση της  σφριγηλότητας του δέρματος, δίνοντας ένα λαμπερό, απαλό δέρμα, χωρίς καθόλου χρόνο αποθεραπείας.

Καθαρισμός του δέρματος με μικροκρυστάλλους και ενυδάτωση . Με την θεραπεία αυτή επιτυγχάνεται  απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας,  βαθύς καθαρισμός των πόρων από το σμήγμα,  κινητοποίηση  του οργανισμού να παράγει κολλαγόνο, ενώ στο τέλος χρησιμοποιούνται ενυδατικές ουσίες  με αποτέλεσμα  το δέρμα να δείχνει λαμπερό, και πιο σφριγηλό. 

Πρωτόκολλα  Skinceuticals και skinboosters . Στην θεραπεία αυτή εφαρμόζονται στην επιδερμίδα ειδικά προϊόντα νανοτεχνολογίας  που προσφέρουν στο δέρμα την χαμένη του λάμψη και στη συνέχεια εγχύονται οι διεγέρτες του ιστού (skinboosters)  για ενίσχυση της σφριγηλότητας και την λείανση των λεπτών γραμμών.

 

Μαρτυρίες ασθενών

 

…και διαβάστε πρώτοι όλα τα άρθρα και τις εξελίξεις από το παγκόσμιο περιβάλλον της Δερματολογίας και της Αισθητικής Ιατρικής


Εμείς

Η κλινική μας αποτελεί πρότυπο λειτουργίας και παροχής ιατρικών υπηρεσιών. Η φιλοσοφία μας είναι η εφαρμογή των πιο σύγχρονων ιατρικών μεθόδων, οι οποίες εξασφαλίζουν ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα και είναι ειδικά προσαρμοσμένες στο φύλο, την ηλικία και τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ασθενούς.

 

Βρείτε μας στα Social Media

 

Επικοινωνία με το ιατρείο μας

ssymeonidou@skinclinic4you.gr

210 89.93.800

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Τρίτη 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Τετάρτη 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Πέμπτη 9:30 - 16:00
Παρασκευή 9:30 -13:30
17:30 -21:00

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την άρτια λειτουργία της και για μια καλύτερη και πιο εξατομικευμένη υπηρεσία στους χρήστες. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα, αυτό θα αποτελέσει την συναίνεση σας στη χρήση των cookies.