Βασ. Παύλου 65, 166 73,  Βούλα  210 89.93.800  ssymeonidou@skinclinic4you.gr

Η άνοιξη μπήκε για τα καλά, και ο χειμώνας που πέρασε  σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη και πρωτόγνωρη κατάσταση που όλοι ζήσαμε και ακόμα ζούμε λόγω του COVID-19, άφησε το δέρμα μας θαμπό και αφυδατωμένο. Αλλάξτε την διάθεσή σας και βοηθήστε το δέρμα σας να λάμψει ακολουθώντας μερικές απλές συμβουλές: 

Ανανεώστε  λοιπόν τα προϊόντα περιποίησης του δέρματός σας ξεκινώντας με το να κάνετε μια μικρή εκκαθάριση και πετώντας αυτά που έχουν λήξει και είναι ανοιγμένα πάνω από 6 μήνες . Συνήθως σε αυτά τα προϊόντα  αναπτύσσονται  βακτήρια που αλλοιώνουν την σύστασή τους και μπορεί να προκαλέσουν αλλεργίες ή μολύνσεις κατά την χρήση τους.

Επιλέξτε , ανάλογα βέβαια με τον τύπο του δέρματός σας, ένα καθαριστικό που περιέχει AHA για να κάνει μια ήπια απολέπιση . Προσέξτε όμως , αν έχετε ευρυαγγειακό , ευαίσθητο δέρμα , επιλέξτε ένα ήπιο καθαριστικό.

Ενυδατώστε καλά το δέρμα σας με μια ενυδατική κρέμα.

Ζητήστε την συμβουλή του δερματολόγου σας για τα καλύτερα ποιοτικά προϊόντα   αντιγήρανσης  που ενδείκνυται για την περίπτωσή σας.   

Χρησιμοποιείτε καθημερινά αντιοξειδωτικό ορό που σας προστατεύει από τις επικίνδυνες ελεύθερες ρίζες οξυγόνου , που προκαλούνται από τον ήλιο και την μόλυνση της ατμόσφαιρας  και συμβάλλουν στην φωτογήρανση .

Μην ξεχνάτε ποτέ να χρησιμοποιείτε ένα αντιηλιακό  με SPF τουλάχιστον 30 , το οποίο θα πρέπει και να ανανεώνετε συστηματικά όταν εκτείθεστε για πολύ ώρα στον ήλιο.

Συμβουλευτείτε τον δερματολόγο σας για τις θεραπείες που μπορείτε να κάνετε στο ιατρείο και θα σας δώσουν άμεσα ένα λαμπερό και υγιές δέρμα!   

Μαρτυρίες ασθενών

 

…και διαβάστε πρώτοι όλα τα άρθρα και τις εξελίξεις από το παγκόσμιο περιβάλλον της Δερματολογίας και της Αισθητικής Ιατρικής


Εμείς

Η κλινική μας αποτελεί πρότυπο λειτουργίας και παροχής ιατρικών υπηρεσιών. Η φιλοσοφία μας είναι η εφαρμογή των πιο σύγχρονων ιατρικών μεθόδων, οι οποίες εξασφαλίζουν ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα και είναι ειδικά προσαρμοσμένες στο φύλο, την ηλικία και τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ασθενούς.

 

Βρείτε μας στα Social Media

 

Επικοινωνία με το ιατρείο μας

ssymeonidou@skinclinic4you.gr

210 89.93.800

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Τρίτη 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Τετάρτη 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Πέμπτη 9:30 - 16:00
Παρασκευή 9:30 -13:30
17:30 -21:00

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την άρτια λειτουργία της και για μια καλύτερη και πιο εξατομικευμένη υπηρεσία στους χρήστες. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα, αυτό θα αποτελέσει την συναίνεση σας στη χρήση των cookies.