Βασ. Παύλου 65, 166 73,  Βούλα  210 89.93.800  ssymeonidou@skinclinic4you.gr

Πρόκειται για μια ιατρική τεχνική κατά την οποία εγχύονται ουσίες στο δέρμα σε πολύ μικρές ποσότητες. Οι ουσίες αυτές είναι συνήθως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και μέταλλα, τα οποία βοηθούν στην βαθύτερη ενυδάτωση, την αντιοξείδωση και σύσφιξη του δέρματος, καθιστώντας την μεσοθεραπεία μια από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες αντιγήρανσης. Επίσης χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της κυτταρίτιδας και της τριχόπτωσης.

Πώς εφαρμόζεται;

Χρησιμοποιούμε πολύ λεπτές βελόνες για να διοχετεύσουμε στην επιφάνεια της επιδερμίδας τις ουσίες που έχει ανάγκη. Συχνά πριν την εφαρμογή της μεσοθεραπείας, χρησιμοποιούμε dermaroller, μια μικρή συσκευή, η οποία δημιουργεί μικρές οπές στην επιφάνεια της επιδερμίδας, αυξάνοντας τη διαπερατότητα των ουσιών. Οι μικροτραυματισμοί που δημιουργούνται από τη βελόνα και το dermaroller διεγείρουν τους μηχανισμούς επούλωσης του δέρματος συμβάλλοντας στην ανανέωση του.

Σε ποιές περιοχές εφαρμόζεται;

Η θεραπεία της μεσοθεραπείας μπορεί να εφαρμοστεί:
Στο πρόσωπο.
Στο λαιμό.
Στο Decolte.
Στα χέρια.

Πώς είναι το δέρμα μετά τη θεραπεία;

Μετά την εφαρμογή της θεραπείας μικρά σημαδάκια (κοκκινίλες/εκχυμώσεις) μπορεί να είναι εμφανείς για 2-3 ημέρες με εξαίρεση τις περιοχές του λαιμού και των χεριών που μπορεί να κρατήσουν για περίπου μια εβδομάδα.Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό και γίνεται ακόμα εμφανέστερο τρείς μέρες μετά.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Προκειμένου να πετύχουμε καλά αποτελέσματα που διαρκούν, συνιστούμε αρχικά 3-4 συνεδρίες σε μεσοδιάστημα 2-3 εβδομάδων η μια από την άλλη. Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι αθροιστικά, καθώς το δέρμα παράγει κολλαγόνο και ελαστίνη σταδιακά(μέσα στο χρόνο). Συντήρηση του αποτελέσματος συνιστάται με την εφαρμογή μιας επαναληπτικής συνεδρίας κάθε 2-4 μήνες.

Είναι επώδυνη η θεραπεία;

Υπάρχει μια μικρή ενόχληση, η οποία μηδενίζεται με την χρήση τοπικής αναισθητικής κρέμας.

Μαρτυρίες ασθενών

 

…και διαβάστε πρώτοι όλα τα άρθρα και τις εξελίξεις από το παγκόσμιο περιβάλλον της Δερματολογίας και της Αισθητικής Ιατρικής


Εμείς

Η κλινική μας αποτελεί πρότυπο λειτουργίας και παροχής ιατρικών υπηρεσιών. Η φιλοσοφία μας είναι η εφαρμογή των πιο σύγχρονων ιατρικών μεθόδων, οι οποίες εξασφαλίζουν ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα και είναι ειδικά προσαρμοσμένες στο φύλο, την ηλικία και τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ασθενούς.

 

Βρείτε μας στα Social Media

 

Επικοινωνία με το ιατρείο μας

ssymeonidou@skinclinic4you.gr

210 89.93.800

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Τρίτη 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Τετάρτη 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Πέμπτη 9:30 - 16:00
Παρασκευή 9:30 -13:30
17:30 -21:00

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την άρτια λειτουργία της και για μια καλύτερη και πιο εξατομικευμένη υπηρεσία στους χρήστες. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα, αυτό θα αποτελέσει την συναίνεση σας στη χρήση των cookies.