Βασ. Παύλου 65, 166 73,  Βούλα  210 89.93.800  ssymeonidou@skinclinic4you.gr

Υπάρχει μια πολύ μεγάλη ποικιλία προσθετικών υλικών τα οποία χρησιμοποιούνται για το γέμισμα ρυτίδων, πτυχών, ουλών και γενικά «ελλειμμάτων» στο πρόσωπο. Τα πιο διαδεδομένα είναι τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος, και αυτό γιατί το υαλουρονικό οξύ είναι φυσικό συστατικό του οργανισμού, το οποίο διασπάται πλήρως με την πάροδο του χρόνου.

Πού εφαρμόζεται;

Μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε σημείο στο πρόσωπο υπάρχει ρυτίδα, πτυχή ή "έλλειμμα" ή όπου θέλουμε να αποκαταστήσουμε τον όγκο.

Ενδεικτικά αναφέρουμε:
• Ρινοχειλικές αύλακες
• Γραμμές μαριονέτας
• Μήλα του προσώπου
• Μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια
• Περίγραμμα και όγκο χειλιών
• Ουλές ακμής

Πώς γίνεται η θεραπεία;

Το υλικό εγχύεται στην υπό θεραπεία περιοχή με την χρήση πολύ λεπτής βελόνας ή κάνουλας.

Είναι επώδυνη η θεραπεία;

Συνήθως είναι καλά ανεκτή. Μπορεί όμως να προηγηθεί η χρήση αναισθητικής κρέμας ή να γίνει στελεχιαία αναισθησία σε πιο ευαίσθητες περιοχές όπως για παράδειγμα γύρω από τα χείλη.Υπάρχουν όμως και υλικά υαλουρονικού οξέoς τα οποία περιέχουν αναισθητικό στην ίδια σύριγγα και έτσι ελαχιστοποιείται η οποιαδήποτε δυσανεξία.

Πόσο διαρκεί η θεραπεία;

Eξαρτάται από την περιοχή την οποία θέλουμε να εγχύσουμε. Μπορεί να είναι από 10’-40’.

Πώς είναι το δέρμα μετά την θεραπεία;

Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό.Πιθανές επιπλοκές μπορεί να είναι ήπια κοκκινίλα, οίδημα ή «ενόχληση» στα σημεία της έγχυσης, τα οποία υποχωρούν μέσα σε λίγες μέρες. Επίσης μπορεί να δημιουργηθούν μικρές εκχυμώσεις από τα τσιμπήματα, οι οποίες διαρκούν περίπου 10 ημέρες.

Η χρήση make up επιτρέπεται άμεσα μετά την εφαρμογή της θεραπείας.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα;

Εξαρτάται από το είδος του υαλουρονικού που χρησιμοποιούμε και την περιοχή του προσώπου που θεραπεύουμε.

Η διάρκεια λοιπόν ποικίλει από 6-18 μήνες.

Μαρτυρίες ασθενών

 

…και διαβάστε πρώτοι όλα τα άρθρα και τις εξελίξεις από το παγκόσμιο περιβάλλον της Δερματολογίας και της Αισθητικής Ιατρικής


Εμείς

Η κλινική μας αποτελεί πρότυπο λειτουργίας και παροχής ιατρικών υπηρεσιών. Η φιλοσοφία μας είναι η εφαρμογή των πιο σύγχρονων ιατρικών μεθόδων, οι οποίες εξασφαλίζουν ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα και είναι ειδικά προσαρμοσμένες στο φύλο, την ηλικία και τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ασθενούς.

 

Βρείτε μας στα Social Media

 

Επικοινωνία με το ιατρείο μας

ssymeonidou@skinclinic4you.gr

210 89.93.800

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Τρίτη 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Τετάρτη 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Πέμπτη 9:30 - 16:00
Παρασκευή 9:30 -13:30
17:30 -21:00

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την άρτια λειτουργία της και για μια καλύτερη και πιο εξατομικευμένη υπηρεσία στους χρήστες. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα, αυτό θα αποτελέσει την συναίνεση σας στη χρήση των cookies.