Βασ. Παύλου 65, 166 73,  Βούλα  210 89.93.800  ssymeonidou@skinclinic4you.gr

prosopo-sxima

Ένα πρόβλημα που απασχολεί πολλούς από εμάς, είναι ότι καθώς μεγαλώνουμε τα χείλη μας χάνουν σταδιακά τον όγκο τους. Το άνω χείλος χαλαρώνει και γίνεται πιο λεπτό, ενώ εμφανίζονται σιγά σιγά λεπτές γραμμές γύρω από τα χείλη, γνωστές και σαν γραμμές του «καπνιστή». ‘Αλλοτε πάλι απλά θέλουμε να «τονίσουμε» τα χείλη μας και να τα κάνουμε να φαίνονται πιο «ζουμερά».


Γι αυτό τον λόγο χρησιμοποιούνται τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος, τα οποία βοηθούν στην αποκατάσταση του χαμένου όγκου, στην λείανση των λεπτών γραμμών γύρω από το στόμα καθώς και στην βαθειά ενυδάτωση των χειλιών μας.

 

 

Περίγραμμα και όγκος χειλιών

 Ένα πρόβλημα που απασχολεί πολλούς από εμάς, είναι ότι καθώς μεγαλώνουμε τα χείλη μας χάνουν σταδιακά τον όγκο τους. Το άνω χείλος χαλαρώνει και γίνεται πιο λεπτό, ενώ εμφανίζονται σιγά σιγά λεπτές γραμμές γύρω από τα χείλη, γνωστές και σαν γραμμές του «καπνιστή».

Τι κερδίζω κάνοντας θεραπεία αποκατάστασης χειλιών;

Μπορείτε άμεσα με την συγκεκριμένη θεραπεία να αποκτήσετε ζουμερά και αισθησιακά χείλη. Επίσης μπορείτε να διορθώσετε δυσμορφίες των χειλιών και να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση. Φορέστε άφοβα όποιο κραγιόν ή Lip Gloss σας αρέσει, χωρίς να φοβάστε για την εικόνα των χειλιών σας. Οι άνδρες ανακτήστε τον χαμένο όγκο των χειλιών σας αποκτώντας πιο νεανική εμφάνιση.

Σε ποιά σημεία μπορώ να κάνω την θεραπεία;

Η θεραπεία αποκατάστασης χειλιών μπορεί να γίνει σε πολλά σημεία. Μπορεί να περιλαμβάνει ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω:

• Τον όγκο του άνω ή και του κάτω χείλους.
• Το περίγραμμα των χειλιών.
• Τις γραμμές γύρω από τα χείλη (γνωστές ως γραμμές καπνιστού).
• Τις γωνίες του στόματος (οι οποίες καθώς μεγαλώνουμε «πέφτουν» προς τα κάτω).
• Την μικρή εμβάθυνση, σε σχήμα V, του άνω χείλους, η οποία σταδιακά γίνεται επίπεδη με την πάροδο του χρόνου.
• Την αφυδάτωση των χειλιών.

Πώς γίνεται η θεραπεία στα χείλη;

Πραγματοποιείται με στελεχιαία αναισθησία (δηλαδή ένεση αναισθητικού μέσα στα ούλα) ή απλά με χρήση αναισθητικής κρέμας.Μερικοί ασθενείς δεν χρειάζονται κανένα είδος αναισθσίας μιας και τα περισσότερα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος περιέχουν ξυλοκαίνη (αναισθητικό). Η διαδικασία ανάλογα με τη θέση και το μέγεθος του προβλήματος μπορεί να γίνει με τη χρήση λεπτής βελόνας ή κάνουλας.

Υπάρχουν παρενέργειες;

Δημιουργείται ένα ήπιο – μέτριο οίδημα (πρήξιμο), το οποίο μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 2 ημέρες. Για να ελαχιστοποιηθεί το οίδημα χρησιμοποιείται πάγος πάνω στην περιοχή, αμέσως μετά την θεραπεία. Επίσης μπορεί να δημιουργηθούν μικρές εκχυμώσεις (μελανιές) λόγω των τσιμπημάτων με τη βελόνα, οι οποίες καλύπτονται εύκολα με make up ή το κραγιόν στις γυναίκες.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα;

Τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέως είναι φυσικά συστατικά του οργανισμού μας τα οποία διασπώνται πλήρως με την πάροδο του χρόνου και τα χείλη μας επανέρχονται στην αρχική τους κατάσταση. Για να διατηρήσουμε το αποτέλεσμα συνιστάται επαναληπτική θεραπεία κάθε 6-9 μήνες ανάλογα με την περιοχή, το μέγεθος του προβλήματος και την ιδιαιτερότητα του κάθε ασθενούς.

Με ποιές θεραπείες μπορεί να συνδιαστεί;

Συνδιάζεται με peeling, fractional laser, (μεσοθεραπεία) θεραπεία μικροεγχύσεων όταν αναφερόμαστε στις περιστοματικές ρυτίδες του καπνιστού.

Σχετικές Θεραπείες

 

end faq

 

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να ορίσουμε μια προσωπική συνάντηση με τη γιατρό

Please type the characters shown

 

 

Μαρτυρίες ασθενών

 

…και διαβάστε πρώτοι όλα τα άρθρα και τις εξελίξεις από το παγκόσμιο περιβάλλον της Δερματολογίας και της Αισθητικής Ιατρικής


Εμείς

Η κλινική μας αποτελεί πρότυπο λειτουργίας και παροχής ιατρικών υπηρεσιών. Η φιλοσοφία μας είναι η εφαρμογή των πιο σύγχρονων ιατρικών μεθόδων, οι οποίες εξασφαλίζουν ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα και είναι ειδικά προσαρμοσμένες στο φύλο, την ηλικία και τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ασθενούς.

 

Βρείτε μας στα Social Media

 

Επικοινωνία με το ιατρείο μας

ssymeonidou@skinclinic4you.gr

210 89.93.800

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Τρίτη 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Τετάρτη 9:30 -13:30
17:30 -21:00
Πέμπτη 9:30 - 16:00
Παρασκευή 9:30 -13:30
17:30 -21:00

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την άρτια λειτουργία της και για μια καλύτερη και πιο εξατομικευμένη υπηρεσία στους χρήστες. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα, αυτό θα αποτελέσει την συναίνεση σας στη χρήση των cookies.